Kesäretki Oriveden taitokeskukseen ja Jyväskylään 8.6., Vesilahti

Aika 08.06.2024 klo 06:40 – 20:30
Sijainti Taitokeskus Vesilahti, Tapolantie 1 B, 37470 Vesilahti
Järjestäjä Taito Pirkanmaa ry
Kuvassa on Oriveden taitokeskus

Kesäretken ensimmäinen kohde on Taitokeskus Orivesi, Auvisen talo, jossa tutustumme talon historiaan ja taitokeskuksen ihastuttavaan myymälään. Samalla nautimme aamukahvin maistuvan suolaisen herkun kera Cafe Herkkuhetkessä.

Orivedeltä matkaamme Jyväskylään, jossa tutustumme Käsityön museon konservointikeskukseen. Lounasbuffet nautitaan upeassa Ravintola Vesilinnassa. Matkaan on varattu myös vapaata aikaa keskustan alueella, jolloin voit tutustua omatoimisesti mm. Toivolan vanhaan pihaan sekä Alvar Aalto –museoon ja Käsityön museoon (pääsymaksu/museokortti)

Matka-aikataulu:  Lähtö Narvasta (kauppa-aukio) klo 6.40 ja Kirkonkylältä (Kesonkulma) klo 7. 

Lempäälä kirkko klo 7.15. 

Taitokeskus Kangasala, Ellintie 2. Klo 8.00. 

Paluu  Kangasalle noin klo 19.30, Lempäälä noin klo 20.15 ja Vesilahti noin klo 20.30.

Retken hinta 99 € sisältää matkat, pääsymaksun konservointikeskukseen, suolaisen aamupalan ja buffetpöydän. Voit ilmoittautua ja maksaa retken kurssiverkkokaupassa. Voit myös ilmoittautua sähköpostilla vesilahti@taitopirkanmaa.fi tai puhelimitse 050 342 2508. 

Ilmoitathan erikoisruokavalioistasi kurssiverkkokaupan ilmoittautumiskentän lisätiedoissa tai taitokeskukselle.

Huom! Pyydämme ilmoittamaan mahdolliset perumiset 29.5. mennessä, jos sinulle tulee este myöhemmin kuin 7 pv ennen retkeä, maksua ei palauteta. Voit luovuttaa tai myydä oman paikkasi eteenpäin, mutta ilmoitathan siitä kuitenkin meille niin tiedämme, kuka tilallesi tulee.