Kesäretki Oriveden taitokeskukseen ja Jyväskylään la 8.6., Kangasala

Aika 08.06.2024 klo 08:00 – 20:00
Sijainti Taitokeskus Kangasala, Ellintie 2, 36200 Kangasala
Järjestäjä Taito Pirkanmaa ry
auvinen

 

Ensimmäinen kohde on Taitokeskus Orivesi, Auvisen talo, jossa tutustumme talon historiaan ja myymälään. Samalla nautimme aamukahvin suolaisen herkun kera Cafe Herkkuhetkessä.

Orivedeltä matkaamme Jyväskylään, jossa tutustumme Käsityön museon konservointikeskukseen. Lounasbuffet nautitaan upeassa Ravintola Vesilinnassa. Matkaan on varattu myös vapaata aikaa keskustan alueella, jolloin voit tutustua mm. Toivolan vanhaan pihaan sekä Alvar Aalto –museoon ja Käsityön museoon (pääsymaksu/museokortti)

Matka-aikataulu:  Lähtö Narvasta (kauppa-aukio) klo 6.40 ja Kirkonkylältä (Kesonkulma) klo 7. Lempäälä kirkko klo 7.15. Taitokeskus Kangasala, Ellintie 2. Klo 8.00. Paluu  Kangasalle noin klo 19.30, Lempäälä noin klo 20.15 ja Vesilahti noin klo 20.30

Retken hinta 99€ sisältää matkat, pääsymaksun konservointikeskukseen, buffetpöydän sekä suolaisen aamupalan. Pyydämme kertomaan ilmoittautumisen yhteydessä erikoisruokavalioista.

Huom! Matka järjestetään, jos lähtijöitä on ilmoittautunut riittävästi 30.4. mennessä. Pyydämme ilmoittamaan mahdolliset perumiset mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Pyydämme ilmoittamaan mahdollisista erikoisruokavalioista kurssiverkkokaupan ilmoittautumiskentän lisätiedoissa tai taitokeskukselle (kangasala@taitopirkanmaa.fi tai 050-5273125).

Sitovat ilmoittautumiset sekä retken maksu onnistuu kurssiverkkokaupan kautta tai paikanpäällä taitokeskuksilla.

Linkki ilmoittautumiseen: Kesäretki Oriveden Taitokeskukseen ja Jyväskylään la 8.6, Kangasala