Knit´n´Tag Turku

Aika 13.05.2023 klo 00:00 – 28.05.2023 klo 00:00
Sijainti Aurajoen ranta, Aurajokiranta, 20100 Turku
Järjestäjä Åbolands hantverk rf
Knit´n´Tag 2023

Knit´n´Tag Turku Aurajoen ranta 13.-28.5.2023

Åbolands hantverk rf järjestää toukokuussa 2023 Aurajoen rannalla Knit’n’Tag Turku -tapahtuman, jossa Aurajokirannan puut koristellaan jo kuudetta kertaa neulegraffiteilla. Vuoden teema on Urbaani unelma.

Neulegraffitien tekemisessä ei ole oikeaa tai väärää tapaa, vaan tyyli on vapaa. Kaikki halukkaat, yhdistykset, järjestöt, ryhmät, oppilaitokset ja yksityishenkilöt ovat tervetulleita osallistumaan yhteisöllisen kaupunkitaideteoksen toteuttamiseen! 

Neulegraffitien tekemiseen voi osallistua varaamalla oman puun ja tekemällä siihen graffitin tai lähettämällä meille graffititerveiset.

OMA PUU
Puuvaraukset: Ilmoittautumislomake
Vastausviestinä lähetetään puun numero ja sijainti kartalla. Myöhemmin keväällä lähetämme yhtenäisen printattavan pohjan teoksen nimelle ja tekijöille.

Osallistujat toteuttavat puun alarungon ympärille n. 2 m korkean graffitin langasta (esim. neuloen, virkkaamalla, punoen jne.), myös oksia voi hyödyntää teoksessa. Graffitin koristelussa voi käyttää langan lisäksi myös muita materiaaleja. Suosi jämälankoja ja kierrätysmateriaalia. Graffitin pitää olla rakenteeltaan sellainen, että se voidaan ripustaa ja irrottaa puuta vahingoittamatta. Kannattaa huomioida, että graffitit ovat ulkona ja joutuvat kestämään sään vaihtelua.

JATKOSIJOITUSKOHDE
Toivomme, että osallistujat lähettäisivät tapahtuman jälkeen meille kuvia teostensa mahdollisesta kierrätyksestä. Viime vuosien teoksia voi löytyä esim. lastentarhoista, omasta autotallista tai pihapuusta!

Yhteyshenkilö:
Tarja Suomi
046 6406 493
knitntag@gmail.com