Kranssi ja tuftattu sydän, Epilä

Aika 08.12.2023 klo 17:00 – 20:00
Sijainti Taitokeskus Epilä, Pispalan valtatie 133, 33270 Tampere
Järjestäjä Taito Pirkanmaa ry
tuftaus-kranssi-taito-pirkanmaa

Tule tutustumaan tuftaukseen ja tee suloinen kestokranssi oveesi tai lahjaksi. Tällä jouluisella kurssilla opit käyttämään eri materiaaleja ja yhdistelemään niistä kestävän kausisomisteen.

Kurssi alkaa perjantaina klo 17.00-20.00. Tekemisen välissä juomme lämmintä glögiä!

Kurssimaksu 36 € + materiaalit

Kurssin materiaalimaksu maksetaan paikan päällä valitsemasi mallin ja materiaalin käytön mukaan. Taito Pirkanmaalla on mahdollista maksaa useimmilla kulttuurieduilla. Jos haluat maksaa kurssimaksun kulttuurimaksuvälineillä, valitse kurssiverkkokaupassa maksutavaksi ”maksu paikan päällä” ja kirjoita ilmoittautuessasi Lisätietoa- kenttään että millä kulttuurimaksuvälineillä maksat.

Huomioithan, että kurssille ilmoittautuminen on sitova. Näiden ilmoittautumisten pohjalta opettaja myös hankkii tarvittavat laitteet ja materiaalit kursseille. Myös muiden kurssilaisten kannalta on harmillista, jos kurssi joudutaan perumaan viime hetkillä liian vähäiseksi pudonneen osallistujamäärän vuoksi.

Voit perua kurssin veloituksetta viikkoa ennen kurssin alkua, muussa tapauksessa veloitamme kurssimaksun kokonaisuudessaan. Lisätietoa ja peruutukset: epila@taitopirkanmaa.fi tai 050 409 3760