Kynttilänkastoa Verkarannassa

Aika 16.12.2023 klo 11:00 – 14:00
Sijainti Taitokeskus Verkaranta, Vuolteentori 2, 33100 Tampere
Järjestäjä Taito Pirkanmaa ry
valkoiset pitkät käsintehdyt kynttilät

Tunnelmallisessa kynttilänkastopajassa voit valmistaa pitkiä, valkoisia kynttilöitä kastamalla.

Avoin kynttiläpaja la 16.12. klo 11-14, huomioi ilmoittautuminen ja osallistumismaksu.

Kynttilänkaston voi myös varata omalle ryhmälle 11.-21.12. välisenä aikana.

 

Osallistumismaksu 25€/aikuinen, lapsi alle 16v aikuisen seurassa 6€ +materiaalit käytön mukaan. Lisätietoihin merkintä mukaan tulevista lapsista (ikä); lapsen osallistumismaksu maksetaan materiaalien yhteydessä.

Taitokeskus Verkaranta sijaitsee Tammerkosken rannassa kauniissa punatiilisessä talossa osoitteessa Vuolteentori 2. Taitokeskus sijaitsee vilkkaiden bussi- ja ratikkareittien läheisyydessä. Lähimmät pysäköintimahdollisuudet ovat Koskikeskuksen ja Hämpin pysäköintihalleissa. 

Taitokeskuksen sisäänkäynti sijaitsee talon Koskikeskuksen puoleisessa päädyssä: astu portista sisään ja nouse ulkoportaita pitkin talon toiseen kerrokseen.

Taito Pirkanmaalla on mahdollista maksaa useimmilla kulttuurieduilla. Jos haluat maksaa osallistumismaksun kulttuurimaksuvälineillä, valitse ilmoittautuessasi maksutavaksi ”maksu paikan päällä”. ja kirjoita ilmoittautuessasi Lisätietoa- kenttään että millä kulttuurimaksuvälineillä maksat

Lisätietoja saat sähköpostitse verkaranta@taitopirkanmaa.fi tai puhelimitse 050 496 1121.

Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova. Näiden ilmoittautumisten pohjalta opettaja myös hankkii tarvittavat laitteet ja materiaalit kursseille. Myös muiden osallistujien kannalta on harmillista, jos tapahtuma joudutaan perumaan viime hetkillä liian vähäiseksi pudonneen osallistujamäärän vuoksi.

Voit perua ilmoittautumisen veloituksetta viikkoa ennen tapahtumaa, muussa tapauksessa veloitamme maksun kokonaisuudessaan.