Meidän markkinat

Aika 27.05.2023 klo 12:00 – 15:00
Sijainti Taitokeskus Turku, Vanha Suurtori 3, 20100 Turku
Järjestäjä Taito Varsinais-Suomi ry
Meidän markkinat myyjiä 2022.


”Markkinoista jäi tosi hyvä fiilis! Kiitos sinulle ja muille järjestäjille, suuri sydän teille.
Haluamme osallistua ensi vuonnakin!”
– Loimaan toimintakeskus

Viime vuoden toukokuussa Turun Vanhalla Suurtorilla tehtiin historiaa, kun 13 eri työ- ja toimintakeskusta ympäri eteläisen Suomen saapui myymään valmistamiaan käsitöitä ja kuvataidetta. Meidän markkinat sai heti valtavan hyvän vastaanoton ja markkinoiden jälkeen suurin osa osallistujatahoista ilmoitti haluavansa mukaan myös vuonna 2023.

Niinpä maailman toiset Meidän markkinat järjestetään myös tänä vuonna! Markkinapaikka on sama, Turun Vanha Suurtori ja ajankohta markkinoille on lauantaina 27.5.2023 klo 12 – 15.

Vaikka iso osa paikoista on jo varattu, mukaan mahtuu vielä kymmenen uutta työ- ja toimintakeskusta. Olisiko niistä joku sinun työ- tai toimintakeskuksesi?

 

Innostuitko? Tunnetko hyvän porukan, joka sopisi Meidän markkinoille?

Meidän markkinat on tapahtuma, jonne ovat tervetulleita työ- ja toimintakeskukset, joissa valmistetaan käsitöitä ja taidetta. Markkinoille osallistuminen on maksutonta, mutta jokainen tulijataho vastaa omista kuljetuksistaan, myyntikojuistaan sekä myynneistään. Huom. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

 

Ilmoita porukkasi mukaan tai kysy lisää:
Tiina Aalto / Taito Varsinais-Suomi
tiina.aalto@taitovarsinaissuomi.fi
040 554 6188
www.taitovarsinaissuomi.fi

 

Kuvassa: Sastamalan Meijän tila osallistui markkinoille myös viime vuonna. Kuvassa työ- ja päivätoiminnan ohjaaja Liina Kylväjä sekä työtoiminnan asiakas Juha Kulmala.