Neulo elokuvassa-tapahtuma Helsingissä

Aika 28.10.2023 klo 12:00 – 15:00
Sijainti Helsinki, Katajanokanlaituri 11 A, 00160 Helsinki
Järjestäjä Taito Etelä-Suomi ry
Neulo elokuvassa, Ansa-pussukka, Kuolleet lehdet

Suositut Cinema Orionin ja Taito Etelä-Suomen neulontanäytökset saavat jatkoa! Tervetuloa mukaan nauttimaan elokuvan katselusta, neulomisesta ja samanhenkisestä seurasta! 

Neulenäytöstä varten on suunniteltu elokuvan henkeen sopiva tarvikepaketti. Voit valita suosikkivärisi ja ostaa paketin yhdessä lipun kanssa. Tarvikepaketteja on myynnissä myös tapahtuman aikana teatterin aulassa klo 12 lähtien. Voit neuloa tapahtuman aikana myös omaa neuletyötäsi. Peruslipunkin ostaneet saavat ohjeen tarvikepaketin neulemalliin.

Taito Etelä-Suomen neulonta-apu on paikalla auttamassa kiperissäkin neulontapulmissa.

 

LAUANTAI 28.10. KLO 12 (elokuva alkaa klo 13) KUOLLEET LEHDET
(Aki Kaurismäki, 2023, Suomi, 81 min)

Huom! Esitys järjestetään poikkeuksellisesti Kino K13:ssa Katajanokalla!

LISÄTIETOJA CINEMA ORIONIN SIVUILLA

LIPUNMYYNTI

Syksyn ensimmäisessä Neulo elokuvassa -tapahtumassa hurmaa Aki Kaurismäen ohjaama Kuolleet lehdet -elokuva (2023). Kuolleet lehdet kertoo kahden yksinäisen, sattumalta Helsingin yössä toisensa kohtaavan ihmisen yrityksestä löytää elämänsä ensimmäinen, ainoa ja viimeinen rakkaus. Päämäärää varjostavat kuitenkin miehen alkoholismi, kadonneet puhelinnumerot ja tietämättömyys toistensa nimistä. Tämä lempeä tragikomedia palkittiin toukokuussa Cannesin elokuvajuhlilla Prix du Jurylla eli tuomariston palkinnolla. Elokuvassa nähdään myös kohtaus, joka on kuvattu Cinema Orionin tiloissa!

Tapahtumaa varten on suunniteltu tarvikepaketti, joka on ideoitu elokuvan henkeen sopivaksi. Ansa-pussukka on saanut inspiraationsa elokuvan retrosta värimaailmasta, naispääosanäyttelijän vaatetuksesta – sekä tämän koirasta. Pussukkaa kulkee helposti ranteessa pienenä laukkuna osana syyspukeutumista tai muussa käytössä esimerkiksi käsityöpussukkana. Pussukka sopii sekä aloitteleville että kokeneemmille neulojille. Nahkainen yksityiskohta ja vuorikangas viimeistelevät tuotteen. Värivaihtoehtoina ovat luonnonvalkoinen, violetti, vaaleanpunainen, tummanvihreä ja tummansininen lanka. Ennen elokuvan alkua saat apua neulonnan aloittamiseen Taito Etelä-Suomen henkilökunnalta (klo 12-13).

Osta oma pakettisi etukäteen ilmoittautumisen yhteydessä tai paikan päältä ennen tapahtuman alkua. Halutessasi voit neuloa elokuvan aikana omaa keskeneräistä neuletyötäsi. Ohje Ansa-pussukkaan kuuluu kaikkiin lipputyyppeihin.

Tarvikepaketti sisältää: ohje, lankakerä, puikot (nro 4), vuorikangas, nahkahihna, vetoketju.

Neulontanäytöksessä elokuvasalissa on tavallista enemmän valaistusta, jotta neulominen on mahdollista. Lisäksi tapahtuman alussa voit ostaa itsellesi neulevalon, joka laitetaan kaulaan ja valaisee neuletyötäsi. Tapahtuman aikana neulevaloja on myös lainattavissa 10 ensimmäiselle halukkaalle. Voit myös tuoda oman neulevalosi mukaan.

ILMOITTAUTUMINEN CINEMA ORIONIN SIVUILLA

LIPUNMYYNTI