Ruusa designin värianalyysi- ja myyntitapahtuma

Aika 07.07.2023 klo 10:00 – 08.07.2023 klo 17:00
Sijainti Taito Shop Helsinki, Eteläesplanadi 4, 00130 Helsinki
Järjestäjä Taito Etelä-Suomi ry
Ruusa designin värianalyysi- ja myyntitapahtuma

Taito Shop Helsingissä järjestetään uuden kotimaisen brändin Ruusa Designin pop up- ja värianalyysitapahtuma heinäkuun alussa pe–la 7.–8.7. Ruusa Designin pellavavaatteet ovat myynnissä myymälässä koko heinäkuun ajan.

Ruusa Design on tyyliltään romanttinen brändi, joka valmistaa vaatteita pellavasta ja kotimaisesta villasta pientuotantona Suomessa. Ruusan erikoisuus brändinä on, että mallistojen suunnittelussa käytetään värianalyysia. Värianalyysi on pukeutumisen menetelmä, jonka avulla voidaan selvittää, mitkä värisävyt sopivat parhaiten eri ihonsävyille. Ruusan missio on luoda vaatteita, joista jokainen voi löytää itselleen hyvin sopivan värin.

Tapahtumassa on esillä Ruusan kesämallisto ja värianalyysipisteellä asiakkaat saavat apua itselleen parhaiten sopivien sävyjen valintaan. Ruusan tuotteita on ostettavissa Taito Shop Helsingistä myös tapahtuman jälkeen, aina heinäkuun loppuun saakka. Tervetuloa tutustumaan, sovittamaan tuotteita ja testaamaan, mitkä värisävyt sopivat sinulle parhaiten!

Taito Shop Helsingin aukioloajat:

Ma-pe klo 10-18
La klo 10-17
Su klo 12-17