Taito PP goes Kainuu

Aika 01.07.2023 klo 10:00 – 16:00
Sijainti Kajaani, Karoliinantie 8, 87200 Kajaani
Järjestäjä Taito Pohjois-Pohjanmaa ry
Mikroväräyskurssilla luot oman värimaailmasi lankaan.

Käsityön ystävät kautta Kainuun paikalle! Taito Pohjois-Pohjanmaan esittelee toimintaansa Kajaanissa Karolineburgin kartanossa 1.7.2023 klo 10-16. 

Ohjelmassa mm. saippua- ja värjäyskursseja sekä koru-, tuftaus- ja kehräystyöpajoja. Saippua- ja värjäyskursseille ennakkoilmoittautuminen ja kurssimaksu, korutyöpajaan ei ilmoittautumista, materiaalimaksu. Tuftaus- ja kehräystyöpajat maksuttomia. 

Taito Pohjois-Pohjanmaa järjestää kesäisen tapahtuman Kajaanissa Karolineburgin kartanossa la 1.7. klo 10-16. Päivän aikana on mahdollisuus tutustua Taito PP:n kurssi- ja työpajatoimintaan Taito PP:n ammattilaisten johdolla. Voi tulla ihan vain tutustumaan toimintaan ja viihtymään kanssamme tai osallistua myös kursseille ja työpajoihin. Ohjelmassa on mm. mikrovärjäyskurssi sekä saippuakurssi. Näihin on ennakkoilmoittautuminen sekä osallistumismaksu. Osallistujamäärä on rajoitettu, joten paikka kannattaa varata nopeasti! Katso ilmoittautumisohjeet ao. kurssien kohdalta kurssikalenterista. Mikrovärjäyskurssilla luot oman värimaailmasi lankaan – värjääminen sekä lopputulos ovat yhdistelmä suunnitelmallisuutta ja yllätyksellisyyttä. Saippuakurssilla taas voit luoda oman tuoksu- ja värimaailmasi. Lopputulos on varmasti ainutlaatuinen – juuri sinulle oikea.

Ilmoittaudu Mikrovärjäyskurssille

Ilmoittaudu Saippuakurssille

Korutyöpajassa pääset virittäytymään esimerkiksi kesän juhliin kokoamalla oman korvakorut, kaula- tai rannekorun. Materiaalibaarista löydät laajan valikoiman erilaisia osia pehmeästä kovaan sekä värikylläisistä luonnollisiin sävyihin. Korutyöpajaan voit tulla oman aikataulusi mukaan, ei ennakkoilmoittautumista. Materiaalimaksu 15 €.

Jos et ole vielä tutustunut tuftaukseen tai vuoden käsityötekniikkaan kehräykseen, se on nyt mahdollista ja ihan ilmaiseksi. Neuvojamme opastavat molempien tekniikoiden saloihin päivän aikana.

Tapahtumassa on lisäksi tuotemyyntiä sekä infoa tulevista tapahtumista. 

Seuraa meitä somessa, taitokeskusoulu ja taitoshopoulu, verkossa https://taito.fi/pohjoispohjanmaa