Taitokorttelin Pipopäivät ma-la 8.1.-13.1.

Aika 08.01.2024 klo 10:00 – 13.01.2024 klo 15:00
Sijainti Taitokortteli, Joensuu, Koskikatu 1, Taitokortteli, 80100 Joensuu
Järjestäjä Taito Pohjois-Karjala ry
Taitokorttelin Pipopäivien ma-la 8.1.-13.1. mainos

Tammikuussa iloitaan itse tehdyistä pipoista ja myssyistä, sillä Taitokorttelissa vietetään viime vuodelta tuttuja Pipopäiviä viikolla 2 eli 8. tammikuuta alkaen. Viikon aikana voi esitellä ihan itse tekemää myssyä tai vaikkapa äidin, mummin, kummin tai ystävän tekemää pipoa. Viikko huipentuu Esittele piposi –päivään la 13.1. Taitokorttelin Facebookissa.

Esittele piposi – päivä 13.1.

Julkaisemme Taitokorttelin Facebook-sivulla pipojen esittelyyn tarkoitetun julkaisun 13. tammikuuta, johon kuka tahansa voi osallistua. Pipojen esittelyyn osallistutaan julkaisemalla kuva omasta piposta tai myssystä Taitokorttelin Facebook-julkaisun kommenttikenttään ja kertomalla pipon taustoja tai tarinaa. Kaikki Facebook-julkaisussa piponsa esitelleet pääsevät osallistumaan Taitokeskus Joensuun järjestämään arvontaan.

Pipopäivät näkyvät Taitokorttelissa koko viikon ajan 8.-13. tammikuuta. Taitokorttelin putiikeissa on pipoihin ja myssyihin liittyviä upeita tuotteita esillä sekä huikeita lankatarjouksia. Taitokeskus Joensuusta löytyy upeita tarvikepaketteja ohjeiden ja lankojen kera oman pipon tai myssyn neulomiseen. 

Nyt saa luvan kanssa olla sisätiloissakin pipo tai myssy päässä, upeasta pään lämmittäjästä ylpeyttä tuntien – ainakin Taitokorttelissa!