Tervetuloa neulakinnastreffeille

Aika 18.09.2023 klo 17:00 – 20:00
Sijainti Turun taitokeskus, Vanha Suurtori 3, Brinkkala, 20500 Turku
Järjestäjä Taito Varsinais-Suomi ry
Turun taitokeskuksen neulakinnastreffeillä jutellaan muinaisesta neuletekniikasta.

Osaatko jo neulakinnastekniikan alkeet ja kaipaisit seuraa, jossa harjoitella tekniikkaa lisää sekä jutustella vanhimmasta tunnetusta neuletekniikasta? 

Neulakinnastreffit maanantaina 18.9. tarjoavat tähän mahdollisuuden. Turun Taitokeskuksessa on tarjolla opastusta ja seuraa klo 17-20 välisenä aikana, joten voit piipahtaa pikaisesti tai jäädä koko illaksi mukavaan seuraan ja nauttia kupposen kuumaa. Nappaa siis keskeneräinen neulakinnastyösi tai oma lankakerä ja kinnasneula mukaasi ja saavu viettämään mukavaa iltaa.

Neulakinnastreffejä pyörittää muinaistekniikan artesaani Marjo Hakamäki-Salo.

Neulakinnastreffit:

Ma 18.9. klo 17.00 – 20.00

Pajahinta 5€ (jäsenhinta 4,5€)

 

JÄSENILLE: Alekoodi verkkokaupassa JASEN23

Koodi syötetään sille varattuun kenttään henkilötietojen täyttämisen jälkeen. Muistathan painaa ”Syötä alennuskoodi” -painiketta, jotta alennus astuu voimaan.

 

Haluaisitko liittyä jäseneksemme? Kurkkaa linkin takaa lisää:

https://www.taito.fi/varsinaissuomi/liity-jaseneksi/

 

Hei kaveri, huomioithan tämän:

Kurssipaikan varaaminen on ostopäätös, eikä paikkaa voi peruuttaa. Mikäli olet valinnut maksutavaksi ”maksu paikan päällä”, laskutamme kurssimaksun kokonaisuudessaan 5 euron laskutuslisällä mikäli paikkaa ei käytetä.

Jos et pääse paikan päälle, voit luovuttaa tai myydä oman paikkasi eteenpäin. Ilmoitathan siitä kuitenkin meille niin tiedämme, kuka tilallesi tulee.

Mikäli kurssi peruuntuu meidän toimestamme, palautamme kurssimaksut viimeistään viikon kuluttua siitä kun kurssi on ilmoitettu perutuksi.