Uudistuneen Verkarannan avajaisviikko

Aika 08.04.2024 klo 10:00 – 13.04.2024 klo 16:00
Sijainti Verkaranta, Tampere, Vuolteentori 2, 33100 Tampere
Järjestäjä Taito Pirkanmaa ry
Ofelia ryijy; värikkäitä kukkia ja lehtiä tummalla pohjalla.

Vietämme uudistuneen Verkarannan avajaisviikkoa Taidon ja käsityön viikolla 8.–13.4.2024, jolloin voit tehdä edullisia ostoksia Taito Shopissa ja osallistua taitokeskuksen työpajoihin koko viikon ajan.

Non stop -pajat järjestetään taitokeskuksen parvella maanantaista torstaihin klo 11–17. Ainoastaan perjantain mukipajaan pitää ilmoittautua ennakkoon. Työpajoihin osallistutaan materiaalimaksun hinnalla riippuen tekniikasta ja työn koosta.

Maanantai | RYIJYT
Miten ryijysolmu tehdään, entäpä nukkasekoitus? Pajassa pääset kokeilemaan ja osallistumaan yhteisöryijyn tekemiseen tai saat avun ostamasi ryijytarvikepaketin aloittamiseen.

Tiistai | NEULEET
Oletko neulonnan vasta-alkaja tai onko sinulla haasteita edetä valitsemasi mallin kanssa? Neuleiden teemapäivänä saat vinkkejä, miten jatkaa keskeneräistä neuletta loppuun tai saat vinkkejä uuden neulemallin aloittamiseen. Ota mukaan keskeneräinen työsi, haaveilemasi mallin ohje tai tule tutustumaan Taito Pirkanmaan laajaan neulemallistoon.

Keskiviikko | TUFTAUS & KIRJONTA
Kankaiden kuviointia langoilla voi tehdä joko kirjoen tai tuftaten. Tule kokeilemaan, miten tuftausneula toimii ja miten voit kirjomalla korjata vaikka vaatteita.

Torstai | PUNONTA & KUDONTA
Tule seuraamaan, miten pirtakangaspuihin luodaan loimi ja miten voit luoda uniikkeja huiveja kutomalla. Voit myös kokeilla vuoden käsityötekniikkaa, spiraalipunontaa kierrätetyllä farkulla.

Perjantai | MUKIPAJA
Mukipajassa valmistetaan klo 13–15.30 mukeja siirtokuvilla. Tämä on viikon pajoista ainoa, johon pitää ilmoittautua ennakkoon Mukipaja Tampere verkkokaupan kautta.

Taito Shopin myymälässä inspiroiva G-Moodin korvispaja ma–to sekä avajaistarjouksia koko viikon.

Taito Shop Tampere
Verkaranta, Vuolteentori 2, 1. kerros
Avoinna ma–pe 10–18, la 10–16
taito.shop@taitopirkanmaa.fi

Taitokeskus Verkaranta
Verkaranta, Vuolteentori 2, 2. kerros
Avoinna ma–pe 10–17
verkaranta@taitopirkanmaa.fi