Hae mukaan 2024 Taito yrityslaboratorio -messuosastoille

Julkaistu

Taito yrityslaboratorio käsityöyrittäjien messuosastoja.

Oletko aikeissa ryhtyä käsityöalan yrittäjäksi tai onko sinulla idea uudeksi tuotteeksi? Kutsumme tulevaisuuden käsityöyrittäjät mukaan Taito yrityslaboratorioon.

Taito yrityslaboratorio tarjoaa maksuttoman messuosallistumisen Suomen Kädentaidot -messuille 15.–17.11.2024

Taitoliitto ja Tampereen Messut Oy tuottavat neljännen kerran Suomen Kädentaidot -messuille Taito yrityslaboratorio-osaston. Taito yrityslaboratoriossa alan yrittäjyyttä pohtivilla on loistava tilaisuus testata uusia käsityöalan tuotteita, konsepteja tai toimintatapoja suoraan kuluttajilla. Taito yrityslaboratorio -osastolle valitut voivat myydä osastolla tuotteitaan, kerätä asiakaspalautetta tai vaikkapa osallistaa messukävijöitä tuotteiden jatkokehittelyyn. Lisäksi osastolla mukana olo tarjoaa oivan tilaisuuden hankkia kokemusta messuille osallistumisesta ja tutustua muihin samassa tilanteessa oleviin yrittäjiin.

Suomen Kädentaitojen tarjoamalle ja Taitoliiton kuratoimalle, maksuttomalle messuosastolle voivat hakea mukaan yrittäjäksi aikovat sekä jo toiminnassa olevat yritykset, jotka haluavat testata uusia tuotteitaan, uusia toimintatapoja tai muita innovaatioita.

Uudelle yrittäjälle, kuten minulle, yrityslaboratorio antoi hyvät eväät ja ponnahdusalustan yritystoiminnan kasvulle, sekä uskoa omaan yritystoimintaan.

Julia Kinner, Aikama, Taito yrityslaboratorio -osallistuja 2023.
Kaksi käsityöyrittäjänaista lankamyyntiosastolla käsityömessuilla.
”Sain hyvin eväitä messuille osallistumiseen. Mitä kannattaa isoille messuille panostaa ja tehdä. Ja tietysti, mitä ei. Suosittelen hakemista sinulle, joka mietit voisiko messut olla sinun juttu, haluat lisää julkisuutta omalle yritystoiminnalle, asiakkaita ja myyntiä”, sanoo Minna Hele, Hele Design Oy / Minskuknits.

Hakuaika

Haku Taito yrityslaboratorioon on auki 18.8.2024 asti. Valituille ilmoitetaan valinnasta viikolla 36.

Mitä tarjoamme?

  • Valituille osallistujille tarjotaan maksuton messuosasto Taito yrityslaboratorio -osastolta Suomen Kädentaidot -messujen A-hallista 15.–17.11.2024.
  • Messuosasto on 3 yrityksen yhteisosasto, mutta jokainen osallistuja erottuu omana toimijana Taito yrityslaboratorio osaston alla.
  • Yhteisosastolle valitut toimijat saavat näkyvyyttä Suomen Kädentaidot -messujen nettisivuilla ja somekanavissa.
  • Toimija saa halutessaan myydä tuotteita ja palveluita yhteisosastolla.
  • Messuosasto sisältää mustat seinät (korkeus 2,5 m), sähköpistokkeen, spottivaloja, otsalaudan, pyöreän esittelypöydän ja messumaton.
Taito yrityslaboratorio messuosastojen havainnekuvapiirros.
Taito yrityslaboratorio messuosastojen havainnekuvapiirros.

Mitä odotamme sinulta?

  • Läsnäoloa paikan päällä messuosastolla 15.–17.11.2024.
  • Osallistut oman osastosi rakentamiseen (kalustus ja tuotteiden asettelu) 14.11.2024 ja purkamiseen illalla 17.11.2024.
  • Toimitat meille markkinointitekstiä toiminnastasi ja julkaisuvapaita valokuvia mahdollisimman pian saatuasi tiedon valinnasta.
  • Olet halukas esittelemään toimintaasi median edustajille.

Mitä emme tarjoa

Messujärjestäjä tarjoaa osastopaikan rakenteineen, mutta ei vastaa muista kuluista.
Yrittäjä vastaa itse syntyvistä matka-, ruokailu- ja majoituskuluista sekä kuluista, jotka aiheutuvat tuotteiden toimittamisesta messupaikalle ja sieltä pois. Tampereen Messut Oy tai Taitoliitto ei vakuuta tuotteitasi.


Kuka voi hakea?

Voit olla aloitteleva yrittäjä, opiskelija tai jo yrittäjänä toimiva, mutta sinulla on uusi tuote tai uusi toimintakonsepti.

Miten voit hakea?

Täytä sähköinen hakulomake ja lähetä se meille Taitoliittoon.
Haku on auki 18.8.2024 klo 23.30 asti.
Valituille ilmoitetaan valinnasta viikolla 36. Myös ei valitut saavat tiedon, jos heitä ei ole valittu.

Yhteistyössä

taitoliitto-logo

TÄGIT: