Vuoden 2024 Käsityögaala Joensuussa 29.8.

Julkaistu

  Käsityögaala bannerikuva.

  Käsityögaala kokoaa kädentaidon ammattilaiset ja harrastajat punaiselle matolle. Kolmannen kerran järjestettävän valtakunnallisen Käsityögaalan järjestää tällä kertaa Taito Pohjois-Karjala Joensuussa. Käsityögaalassa nostetaan maljat yhdessä asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa suomalaiselle käsityölle ja käsityötaitojen arvostukselle ja tehdä näkyväksi käsityöläisiä, käsityöyrittäjiä ja käsityön taustavoimia.

  Illan juontaa käsityöneuvoja Venla Vainikka

  Käsityögaala 29.8.2024 klo 19
  Sokos Hotel Kimmel, Joensuu

  Illalliskortti gaalaan 65 euroa. Sisältäen alkumaljan, alkuruoan, pääruoan sekä jälkiruoan noutopöydästä sekä ruokajuomat (viinit). 

  Käsityögaala 2024

  Maljojen nosto

  Puheenvuoroja käsityöstä:

  • harrastuksena ja hyvinvointina, Sirpa Kokko, Itä-Suomen Yliopisto, professori, käsityötiede
  • elinkeinona, Antti Toivanen, Pohjois-Karjalan Kauppakamari, toimitusjohtaja 

  Käsityögaalan palkitsemiset.

  Käsityögaala 2024 palkintokategoriat

  Vuoden käsityöharrastaja 2024
  Tunnustuksella halutaan nostaa esille käsityökulttuuria edistäviä osaajia sekä lisätä käsityöharrastuksen tunnettuutta ja arvostusta. Käsityön edistäminen on suuria merkittäviä tekoja tai pienen pieniä askeleita pitkäjänteisesti askeltaen. Harrastaja on monipuolinen toimija ja innostuu kaikesta uudesta ja uuden oppimisesta ja itsensä kehittämisestä sekä toimii aktiivisesti käsityön puolestapuhujana.
  Palkintona Suomen Kädentaidot -messujen messuviikonloppu-paketti hotellimajoituksella marraskuun messuille. Vuoden käsityöharrastaja valinnan tekivät yhteistyössä Taitoliitto, Kansalais- ja työväenopistojen liitto sekä Suomen Kädentaidot -messut.
  Vuoden korinpunoja 2024
  Vuoden korinpunoja palkitaan käsi- ja taideteollisuuden hopeisella taitomerkillä. Huomionosoitus liittyy vuoden käsityötekniikkaan, joka 2024 on korinpunonta. Vuoden korinpunoja on punontatyön aktiivinen kehittäjä ja tekijä sekä punontataidon esimerkillinen taitaja. Valinnan tekee Taitoliitto.
  Vuoden käsityökirja 2024
  Vuoden käsityökirja palkitaan huhtikuu 2023–2024 välillä ilmestyneistä kotimaisten tekijöiden käsityökirjoista. Palkinnon saajaa ovat voineet ehdottaa kirjakustantajat sekä kirjojen tekijät itse. Valinnan tekee Taitoliiton kokoama raati.
  Vuoden käsityökumppani 2024
  Vuoden käsityökumppanin nimeää Taitoliitto. Yhteistyökumppani on edistänyt käsityöalaa yhteistyössä Taitojärjestön kanssa.
  Vuoden 2024 Pohjois-Karjalan Taito-käsityöyrittäjä
  Taitoyhdistys palkitsee paikallisen käsityöalan yrittäjän.

  Viihdyttävää ohjelmaa!

  Ilmoittautuminen Käsityögaalaan oheisen linkin kautta. Linkki ilmoittautumislomakkeelle.

  Sokos Hotel Kimmeliin on varattu majoituskiintiö tarjoushinnalla koodilla BKASITYO24 Tarjoushintaiset huoneet ovat varattavissa osoitteessa www.sokoshotels.fi

  TÄGIT: