Aikuisten kesäleiri, Seinäjoki

Iloinen käsityöntäyteinen kesäleiri aikuisille tunnelmallisessa Kalevan Navetassa!
Kesäisiä käsitöitä erilaisin tekniikoin – tekniikat ja tarkemmat aiheet selviävät huhtikuun alkuun mennessä.

Kolmen päivän kesäleiri aikuisille järjestetään Kalevan Navetassa kesäkuun lopussa. Leirillä tehdään kesäisiä käsitöitä erilaisin tekniikoin.
Aikuisten kesäleiri järjestetään ma – ke 26.-28.6. klo 9-15.15. Seinäjoen taitokeskuksessa (Taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navetta).

Yhteistyössä: Opintokeskus Sivis

 Leirin hinta on 49,00 € + materiaalit. Materiaalit maksetaan leirin/päivän päätteeksi käytön mukaan. Kesäleiri ei kuulu taitokorttiin. Leirin voi maksaa paikan päällä myös seuraavilla maksuvälineillä: e-Passi, Edenred, Smartum tai tyky-seteli.

 

 

Kalevan Navetan piha-alueella on maksullinen pysäköinti. Jos tulet kurssille autolla, ota Kalevan Navetan nurkalta automaatista 1h ilmainen pysäköintilappu. Kurssin ohjaajalta saa loppukurssin ajaksi pysäköintiluvan. 

Onko kurssi täynnä? Voit ilmoittautua jonoon sähköpostitse seinajoki@taitoep.fi
Olemme yhteydessä sinuun, mikäli paikkoja vapautuu tai lisäkursseja järjestetään.

Muistathan esteen sattuessa antaa muille mahdollisuuden osallistua kurssille ja peruuttaa osallistumisesi viimeistään kolme päivää aikaisemmin. 
Lisätietoja kurssista voi kysyä ohjaajiltamme sähköpostilla seinajoki@taitoep.fi tai puhelimitse Ulla 044-545 6075 tai Elise 040-066 3525.
Peruuttamattomasta kurssipaikasta veloitamme kurssin hinnan (myös taitokorttilaisilta).

Osoite: Nyykoolinkatu 25, Kalevan Navetta, taitopajakäytävä, 60100 Seinäjoki