Kotipuutarhan ja lähiluonnon kukat ja kasvit taipuvat kauniiksi koreiksi. Kurssilla opit korin punontaa ja narun valmistusta hyödyntämällä ainoastaan luonnon kasveja. Punontatekniikoina käytetään ompelua, kaaospunontaa ja/tai kudontaa. Kun kori on tullut tiensä päähän, se voidaan hävittää kompostoimalla. 

Kurssia varten voit kerätä taipuisia kukkia, kasveja, ruohoja ja lehtiä (pitkiä) jo valmiiksi. Kuivata kasvit keräämisen jälkeen ilmavasti, jotta ne säilyvät. Voit sitoa ne toisesta päästä nipuksi ja ripustaa roikkumaan kuivaan paikkaan. Punontaan sopivat erinomaisesti esim. päiväliljan lehdet, iiriksen lehdet, marjapensaiden oksat, humala, villiviini, pellava ja nokkonen (poista poltinkarvat hanskakädellä vetämällä ja kiehauta kattilassa vedessä) sekä monet muut pientareiden ja puutarhan kasvit.

Taitotaso: osaaja
Ajankohta: la 17.8. klo 10-15
Hinta: 47 € (jäsen 42 €)
Maksutapa: Maksathan kurssimaksun ilmoittautumisen yhteydessä. Jäsenenä saat alennuksen kurssimaksusta käyttämällä koodia JASEN242. Lisätietoja muista maksutavoista löydät hiukan alempaa.
Opettaja: Anna Siekkinen

 

Hei ystävät! 
Meillä jäsenet saavat 5 € alennusta kurssimaksuista. Liity jäseneksemme, tule osaksi käsityöyhteisöämme ja nauti eduista! Lisätietoja ja jäseneksi haku täällä.

Maksutapoina meillä käyvät Smartum, ePassi sekä Gift4You-, Taito Shop- ja Taito Etelä-Suomen lahjakortit. Lahjakortit soveltuvat myös kurssimateriaalien maksamiseen. Suoritathan maksun näillä maksutavoilla toimipisteessä paikan päällä ennen kurssin alkua.

Infokirjeen lähetämme ilmoittautuneille noin kaksi viikkoa ennen kurssin alkua. Infosta löydät tarkemmat tiedot materiaaleista ja kurssin sisällöstä. Tarkistathan roskapostisi, mikäli kirjettä ei näy.

Onko kurssi jo täynnä? Ilmoittaudu jonoon lähettämällä sähköposti osoitteeseen anna.siekkinen@taitoetelasuomi.fi. Olemme yhteydessä jonopaikoilla oleviin heti, kun vapaa paikka ilmaantuu.

Peruutukset ja lisätiedot sähköpostitse anna.siekkinen@taitoetelasuomi.fi

Osoite: Eteläesplanadi 4, 00130 Helsinki