Itse tehty nahkainen vyö viimeistelee asusi tyylikkäästi ja on kestävä. Vyön tekeminen on kivaa ja hyvillä ohjeilla ja oikeilla työvälineillä teet sen laadukkaasti. 

Harness-asusteella taas saat helposti muutettua tyyliäsi tai vaatteen istuvuutta. Kurssilla voi valita kolmesta valmiista mallista mieleisesi, tai tuunata niistä omanlaisen version. 

Kurssilla valmistetaan musta tai ruskea nahkavyö parkkinahasta tai harness valjaat, jossa värivaihtoehtoina on vaalea, ruskea ja musta. Vyön leveydet 30 mm tai 40 mm ja metalliosien väri joko antiikkimessinki tai hopean väri. Voit tehdä myös muun levyisen vyön, hanki tällöin mieleisesi solki itse. 

Ilmoita opettajalle mikäli sinulla on nikkeliallergia, niin mahdollisuuksien mukaan hankitaan nikkelittömiä metalliosia. Nikkelittömiä metalliosia on tarjolla vain vyöhön!

Kurssi kokoontuu keskiviikkona 4.10. klo 16.30-20.45

Kurssimaksu 45 € (jäsenetuhinta 38,25 €)

Materiaalimaksu on noin 25-39 € ja se maksetaan paikan päällä valitsemasi mallin ja materiaalin käytön mukaan kortilla.

HUOM! Emme vastaanota käteistä toimipisteessämme.

Opettaja Maisa Salonen.

 

Hyvä asiakkaamme! 

Voit liittyä Taito Pirkanmaa ry:n jäseneksi ja hyödyntää 15 % jäsenalennuksen kurssimaksuista. 

Meillä voit maksaa kurssimaksun myös kulttuuriedulla. Ilmoittautuessa kurssille, valitse kurssiverkkokaupassa maksutavaksi ”maksu paikan päällä” ja kirjoita Lisätietoa- kenttään millä kulttuurimaksuvälineillä maksat. Kurssin voi maksaa myös kortilla paikan päällä. Meillä käyvät: 

  • Mobiilisovellukset: SmartumPay kulttuuri, Epassi kulttuuri sekä Edenred Virike 
  • Setelit: Smartum, Tyky+ kulttuuri ja Edenred Virike 
  • Kortti: Edenred Virike   

Huomioithan, että kurssille ilmoittautuminen on sitova. Näiden ilmoittautumisten pohjalta opettaja myös hankkii tarvittavat laitteet ja materiaalit kursseille. Myös muiden kurssilaisten kannalta on harmillista, jos kurssi joudutaan perumaan viime hetkillä liian vähäiseksi pudonneen osallistujamäärän vuoksi. 

Osa kursseista toteutetaan yhteistyössä Opintokeskus Siviksen kanssa. Opintokeskus Sivis on lain mukaan velvoitettu keräämään Tilastokeskuksen määrittämiä tilastotietoja koulutusten osallistujista, siksi kurssien ilmoittautujilta kysytään joitain taustatietoja mm. sukupuoli, koulutustausta ja kieli. Tietoja käsitellään vain laajoina massatietoina vapaan sivistystyön koulutusten opiskelijaprofiilin kuvaamiseksi. 

Voit perua kurssin veloituksetta viikkoa ennen kurssin alkua, muussa tapauksessa veloitamme kurssimaksun kokonaisuudessaan. 

Lähetämme infokirjeen ilmoittautuneille noin viikkoa ennen kurssin alkua. Infosta löydät tarkemmat tiedot materiaaleista ja kurssin sisällöstä. Tarkistathan roskapostisi, mikäli kirjettä ei näy. 

Onko kurssi jo täynnä? Ilmoittaudu jonoon lähettämällä sähköposti taitokeskukseen osoitteeseen hervanta@taitopirkanmaa.fi. Olemme yhteydessä jonopaikoilla oleviin heti, jos vapaa paikka ilmaantuu. 

Osoite: Hermiankatu 12 B, 3 krs, 33720 Tampere