Kahdella erivärisellä savella muodostettuja kuvioita

Avoin keramiikkapaja 2, Hervanta

Onko haaveenasi toteuttaa jokin oma keramiikkatyö? Haluaisitko tulla työskentelemään omatoimisesti ja omaan tahtiin?  Syyskaudella se onnistuu Hervannan tiloissa, kun aloitamme uuden avoimen keramiikkapajan. Työskentelemään voit tulla, jos hallitset keramiikan tekemisen perusteet tai olet osallistunut keramiikan alkeet kurssille. Työskentely on itsenäistä, mutta paikalla on keramiikan ammattilainen, joka näyttää tilat, välineet ja materiaalit. 

Avoin keramiikkapaja kokoontuu lauantaina 23.11.2024 klo 10-15

Avoimen pajan hinta 70 € (jäsenetuhinta 59,50 €). Kurssin materiaalimaksu maksetaan paikan päällä materiaalin käytön mukaan. Saven hinta on 9,50 €/kg ja se sisältää engobit, alilasitevärit, lasitteet, oksidit ja poltot. Kaikki savitöihin tarvittavat työvälineet löytyvät taitokeskukselta. Huom: meillä käy vain korttimaksu.

 

Hyvä asiakkaamme! 

Voit liittyä Taito Pirkanmaa ry:n jäseneksi ja hyödyntää 15 % jäsenalennuksen kurssimaksuista. 

Meillä voit maksaa kurssimaksun myös kulttuuriedulla. Ilmoittautuessa kurssille, valitse kurssiverkkokaupassa maksutavaksi ”maksu paikan päällä” ja kirjoita Lisätietoa- kenttään millä kulttuurimaksuvälineillä maksat. Kurssin voi maksaa myös kortilla paikan päällä. Meillä käyvät: 

  • Mobiilisovellukset: SmartumPay kulttuuri, Epassi kulttuuri sekä Edenred Virike 
  • Setelit: Smartum, Tyky+ kulttuuri ja Edenred Virike 
  • Kortti: Edenred Virike   

Huomioithan, että kurssille ilmoittautuminen on sitova. Näiden ilmoittautumisten pohjalta opettaja myös hankkii tarvittavat laitteet ja materiaalit kursseille. Myös muiden kurssilaisten kannalta on harmillista, jos kurssi joudutaan perumaan viime hetkillä liian vähäiseksi pudonneen osallistujamäärän vuoksi. 

Osa kursseista toteutetaan yhteistyössä Opintokeskus Siviksen kanssa. Opintokeskus Sivis on lain mukaan velvoitettu keräämään Tilastokeskuksen määrittämiä tilastotietoja koulutusten osallistujista, siksi kurssien ilmoittautujilta kysytään joitain taustatietoja mm. sukupuoli, koulutustausta ja kieli. Tietoja käsitellään vain laajoina massatietoina vapaan sivistystyön koulutusten opiskelijaprofiilin kuvaamiseksi. 

Voit perua kurssin veloituksetta viikkoa ennen kurssin alkua, muussa tapauksessa veloitamme kurssimaksun kokonaisuudessaan. 

Lähetämme infokirjeen ilmoittautuneille noin viikkoa ennen kurssin alkua. Infosta löydät tarkemmat tiedot materiaaleista ja kurssin sisällöstä. Tarkistathan roskapostisi, mikäli kirjettä ei näy. 

Onko kurssi jo täynnä? Ilmoittaudu jonoon lähettämällä sähköposti taitokeskukseen osoitteeseen hervanta@taitopirkanmaa.fi. Olemme yhteydessä jonopaikoilla oleviin heti, jos vapaa paikka ilmaantuu. 

 

 

 

Osoite: Hermiankatu 12 B, kolmas kerros, 33720 Tampere