kuvassa entisöitäviä tuoleja.

Entisöintikurssi, Jyväskylä

Kurssilla tutustutaan entisöinnin perusteisiin sekä kunnostetaan ja entisöidään oma huonekalu kuten esimerkiksi puinen tuoli tai pieni pöytä. Huomioithan, että kyseessä ei ole verhoilukurssi! Opetustunnin pituus on 45 minuuttia.

27.-29.9.2024, pe klo 18.30-21, la klo 9-16.30, su klo 9-16

  • Kurssin kesto 20 t (opetustunti á 45 min)
  • Kurssimaksu 53 € + materiaalit.

Kurssin ohjaa Anna Punamäki.

Ilmoittautuminen

Taito Keski-Suomi järjestää käsityökursseja yhteistyössä Opintokeskus Siviksen kanssa. Käsityökursseille ilmoittaudutaan verkkosivujemme kautta, ja ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan kurssimaksu.

Valitse ”maksan paikan päällä”, jos käytät maksuvälineenä Smartum-kulttuuriseteleitä, SmartumPay:tä, Epassia, GIFT4U-kädentaitolahjakortteja tai Taito Keski-Suomi ry:n lahjakortteja.

  • Taito Keski-Suomi ry:n käsityö- ja muotoilukoulun oppilaat ja Taitokeskus Jyväskylässä opiskelevat ammatillisen koulutuksen opiskelijat sekä Taito Keski-Suomi ry:n jäsenet saavat kurssiostoksista alennuksen syöttämällä TAITOKSALE20 koodin sille varattuun kenttään henkilötietojen täyttämisen jälkeen. Muista painaa lopuksi ”Syötä alennuskoodi” -painiketta.

Huomioithan, että kurssi-ilmoittautuminen on sitova.

Lisätietoja: taitokeskus@taitokeskisuomi.fi tai p. 050 4130 993.

Haluatko liittyä Taito Keski-Suomi ry:n jäseneksi? Löydät lisätietoja täältä: https://www.taito.fi/keskisuomi/tieto-meista/jasenyys/

Osoite: Kivääritehtaankatu 6 G, 40100 Jyväskylä