Tekstiilikierrätyksestä ja tekstiilien pidemmästä käyttöiästä on puhuttu vuosia. Kansalaisia on pyydetty kiinnittämään huomiota materiaalivalintoihin, tekstiilien valmistusprosesseihin ja työntekijöiden työoloihin. Farkkujen kangas on perinteisesti puuvillaa, jonka kasvatus vaatii hyväkuntoista peltoa, runsaasti vettä ja paljon ihmistyövoimaa. Farkkujen punominen spiraalitekniikalla koriksi on yksi yritys jatkaa hylättyjen farkkujen elämää. Ota mukaan vanhat, käytöstä poistetut farkkusi ja tule oppimaan spiraalipunontaa.

Kurssi kokoontuu tiistaina 6.8. klo 17-20.15

Kurssin hinta 39 € (jäsenille 33,15 €) + materiaalimaksu. Kurssin materiaalimaksu maksetaan paikan päällä valitsemasi mallin ja materiaalin käytön mukaan. 

Opettaja Meri Pitkänen

 

Hyvä asiakkaamme!

Voit liittyä Taito Pirkanmaa ry:n jäseneksi ja hyödyntää 15 % jäsenalennus kurssimaksuista.

Meillä voit maksaa kurssimaksun myös kulttuuriedulla. Ilmoittautuessa kurssille, valitse kurssiverkkokaupassa maksutavaksi ”maksu paikan päällä” ja kirjoita Lisätietoa- kenttään millä kulttuurimaksuvälineillä maksat. Kurssin voi maksaa myös kortilla paikan päällä. Meillä käyvät:

  • Mobiilisovellukset: SmartumPay kulttuuri, Epassi kulttuuri sekä Edenred Virike
  • Setelit: Smartum, Tyky+ kulttuuri ja Edenred Virike
  • Kortti: Edenred Virike 

Huomioithan, että kurssille ilmoittautuminen on sitova. Näiden ilmoittautumisten pohjalta opettaja myös hankkii tarvittavat laitteet ja materiaalit kursseille. Myös muiden kurssilaisten kannalta on harmillista, jos kurssi joudutaan perumaan viime hetkillä liian vähäiseksi pudonneen osallistujamäärän vuoksi.

Osa kursseista toteutetaan yhteistyössä Opintokeskus Siviksen kanssa. Opintokeskus Sivis on lain mukaan velvoitettu keräämään Tilastokeskuksen määrittämiä tilastotietoja koulutusten osallistujista, siksi kurssien ilmoittautujilta kysytään joitain taustatietoja mm. sukupuoli, koulutustausta ja kieli. Tietoja käsitellään vain laajoina massatietoina vapaan sivistystyön koulutusten opiskelijaprofiilin kuvaamiseksi.

Voit perua kurssin veloituksetta viikkoa ennen kurssin alkua, muussa tapauksessa veloitamme kurssimaksun kokonaisuudessaan.

Lähetämme infokirjeen ilmoittautuneille noin viikkoa ennen kurssin alkua. Infosta löydät tarkemmat tiedot materiaaleista ja kurssin sisällöstä. Tarkistathan roskapostisi, mikäli kirjettä ei näy.

Onko kurssi jo täynnä? Ilmoittaudu jonoon lähettämällä sähköposti taitokeskukseen osoitteeseen pirkkala@taitopirkanmaa.fi. Olemme yhteydessä jonopaikoilla oleviin heti, jos vapaa paikka ilmaantuu.

Osoite: Suupantie 2, 33960 Pirkkala