keraaminen vati jossa punontaa

Helppoa keramiikkaa ja punontaa, Verkaranta

Tällä opintosetelikurssilla opiskellaan kahta ajankohtaista käsityöaihetta; keramiikkaa ja punontaa sekä niiden yhdistämistä. 

Molemmista tekniikoista opiskellaan ensin alkeet ja sitten yhdistetään näitä kahta tekniikkaa ja eri materiaaleja samaan työhön. 

Kurssilla opitaan keramiikan ja punonnan eri työvaiheita ja -tapoja, opitaan käyttämään erilaisia materiaaleja, tutustutaan keskeisiin työvälineisiin, kuviointitapoihin ja kahden eri elementin yhdistämiseen.

Samalla kurssilla tutustut samassa tilanteessa oleviin, saadaan mielekästä tekemistä, opitaan uutta ja saadaan rytmiä viikkoon.

Opintokeskus Siviksen tukemat Opintosetelikurssit on tarkoitettu työttömille ja eläkeläisille.

Kurssi kokoontuu torstaisin klo 10–13.15 ajanjaksolla  7.3.–8.5.2024 yhteensä 10 kertaa. Viimeinen kerta on helatorstain takia ke 8.5.

Taitokeskus Verkarannan löydät Tammerkosken rannasta, osoitteesta Vuolteentori 2. Sisäänkäynti rakennuksen etelänpuoleisesta päädystä, ulkoportaat toiseen kerrokseen.

Kurssin materiaalimaksu maksetaan paikan päällä käytön mukaan. Arvio materiaalimaksun suuruudesta 35-60€.

Lisätietoja ja mahdolliset peruutukset viimeistään viikkoa ennen 

verkaranta@taitopirkanmaa.fi tai 050 496 1121 

Peruessasi kurssin viimeisen ilmoittautumispäivän (7pv ennen kurssia) jälkeen, veloitamme sinulta koko kurssihinnan. Jos työllistyt ja estyt tulemasta kurssin aikana, sovimme asiasta tapauskohtaisesti hyvityksen.

Osoite: Vuolteentori 2, 33100 Tampere