Hexagon-kori rottingista punoen, Hervanta

Kurssilla opit valmistamaan korin lastumaisella litteällä rottingilla, rottingin käsittelyä, reunan päättelyn sekä sangan kiinnittämisen. Työvälineet tulevat tutuksi ja päivän päätteeksi voit viedä kotiin muhkean yksilöllisen korin. Voit tehdä kurssilla myös halutessasi lampunvarjostimen.

Kurssi kokoontuu lauantaina 9.11.2024 klo 10.00-16.00.

Kurssin materiaalimaksut ovat isossa korissa noin 45€ ja lampunvarjostimessa 16-23€.

Taitokeskus Hervannan uudet tilat sijaitsevat Hermian alueella osoitteessa Hermiankatu 12 B, 3 krs. Taitokeskukselle on hyvät julkiset yhteydet bussilla ja ratikalla. 

Taito Pirkanmaalla on mahdollista maksaa useimmilla kulttuurieduilla. Jos haluat maksaa kurssimaksun kulttuurimaksuvälineillä, valitse kurssiverkkokaupassa maksutavaksi ”maksu paikan päällä”  ja kirjoita ilmoittautuessasi Lisätietoa- kenttään millä kulttuurimaksuvälineillä maksat. Kurssin voi maksaa myös kortilla paikan päällä. HUOM. emme vastaanota enää käteistä toimipisteessämme.

Lisätietoja saat sähköpostitse hervanta@taitopirkanmaa.fi tai puhelimitse 050 414 6658. 

Huomioithan, että kurssille ilmoittautuminen on sitova. Näiden ilmoittautumisten pohjalta opettaja myös hankkii tarvittavat laitteet ja materiaalit kursseille. Myös muiden kurssilaisten kannalta on harmillista, jos kurssi joudutaan perumaan viime hetkillä liian vähäiseksi pudonneen osallistujamäärän vuoksi. 

Voit perua kurssin veloituksetta viikkoa ennen kurssin alkua, muussa tapauksessa veloitamme kurssimaksun kokonaisuudessaan. 

Osoite: Hermiankatu 12 B, 3. krs, 33720 Tampere