Hexagon kori kädessä

Hexagon korit, Hakunila

Hexagon- korin viimeistelevät nahkaiset kannilleet. Hexagon-korissa voit säilyttää työn alla olevat käsityöt, käsityölehdet ja kaiken muun tarpeellisen. Opi Hexagon-punontatekniikka ja valmista kori! Halutessasi voit valmistaa myös pienempiä leipäkoreja.

Taitotaso: aloittelija, osaaja
Ajankohta: Su 7.4. klo 9-14
Hinta: 45 € (jäsen 40 €) +materiaalit isoon koriin 45 €, sangat 13 €
Maksutapa: Maksu vain paikan päällä taitokeskuksessa
Opettaja: Riitta Nevalainen

Hei ystävät!

Meillä jäsenet saavat 5 € alennusta kurssimaksuista. Liity jäseneksemme, tule osaksi käsityöyhteisöämme ja nauti eduista! Lisätietoja ja jäseneksi haku täällä.

Maksutapoina meillä käyvät myös Smartum, ePassi sekä Gift4You (kurssimaksut). Taito Etelä-Suomen lahjakortit soveltuvat myös kurssimateriaalien maksamiseen. Suoritathan maksun näillä maksutavoilla toimipisteessä paikan päällä ennen kurssin alkua.

Infokirjeen lähetämme ilmoittautuneille noin viikkoa ennen kurssin alkua. Infosta löydät tarkemmat tiedot materiaaleista ja kurssin sisällöstä. Tarkistathan roskapostisi, mikäli kirjettä ei näy.

Onko kurssi jo täynnä? Ilmoittaudu jonoon lähettämällä sähköposti osoitteeseen hakunila@taitoetelasuomi.fi. Olemme yhteydessä jonopaikoilla oleviin heti, kun vapaa paikka ilmaantuu.

Peruutukset ja lisätiedot sähköpostitse hakunila@taitoetelasuomi.fi.

Osoite: Taitokeskus Hakunila, Hepokuja 6 A, 01200 Vantaa