Oletko aina halunnut oppia suunnittelemaan ja kutomaan juuri sinun kotiisi sopivan räsymaton?

Tällä kurssilla pääset oppimaan kaiken räsymaton valmistamisesta, kuteiden leikkuusta, räsymaton suunnittelusta, kutomiseen ja maton viimeistelyyn,

Kurssilla opitaan perinteisen suomalaisen räsymaton kutominen. Kurssi sisältää kolme kurssi-iltaa, joiden aikana opitaan matonkuteen leikkuun niksit ja suunnitellaan oma ihana räsymatto. Räsymaton kutominen sovitaan erikseen jokaisen kanssa. Kurssimaksun lisäksi kudontapäivistä, loimesta ja mahdollisista kudemateriaaleista maksu käytön mukaan. 

Kurssi-iltoihin mukaan omat kangassakset ja leikattavaa käytöstä poistettua, puhdasta kangasta tai vaatetta (esim. farkut, t-paita ja lakana tai verho). 

Kurssipäivät:

  • To 9.1.2025  klo 17.30 – 19.45
  • To 16.1.2025  klo 17.30 – 19.45

Viikoilla 3, 4, 5, 6, 7, 8 ja 9 kudotaan sovitusti 

  • To 27.2.2025 klo 17.30 – 19.45 (Maton viimeistely)

 

Opettajana toimii Elina Helminen.

Kurssin hinta 43€ (jäsenhinta 38,70€)

(sis. opetuksen)

 

JÄSENILLE: Alekoodi verkkokaupassa JASEN24

Koodi syötetään sille varattuun kenttään henkilötietojen täyttämisen jälkeen. Muistathan painaa ”Syötä alennuskoodi” -painiketta, jotta alennus astuu voimaan.

 

Haluaisitko liittyä jäseneksemme? Kurkkaa linkin takaa lisää:

https://www.taito.fi/varsinaissuomi/liity-jaseneksi/

 

Hei kaveri, huomioithan tämän:

Kurssipaikan varaaminen on ostopäätös, eikä paikkaa voi peruuttaa. Mikäli olet valinnut maksutavaksi ”maksu paikan päällä”, laskutamme kurssimaksun kokonaisuudessaan 5 euron laskutuslisällä mikäli paikkaa ei käytetä.

Jos et pääse paikan päälle, voit luovuttaa tai myydä oman paikkasi eteenpäin. Ilmoitathan siitä kuitenkin meille niin tiedämme, kuka tilallesi tulee.

Mikäli kurssi peruuntuu meidän toimestamme, palautamme kurssimaksut viimeistään viikon kuluttua siitä kun kurssi on ilmoitettu perutuksi.

 

Osoite: Vanha Suurtori 3, Brinkkala, 20500 Turku