Kuvassa kudonnan opettaja Nina Stenlund ja räsymattoja.

Ihana räsymatto II

Oletko aina halunnut oppia suunnittelemaan ja kutomaan juuri sinun kotiisi sopivan räsymaton?

Tällä kurssilla pääset oppimaan kaiken räsymaton valmistamisesta, kuteiden leikkuusta, räsymaton suunnittelusta, kutomiseen ja maton viimeistelyyn,

Kurssilla opitaan perinteisen suomalaisen räsymaton kutominen. Kurssi sisältää kolme kurssi-iltaa, joiden aikana opitaan matonkuteen leikkuun niksit ja suunnitellaan oma ihana räsymatto. Räsymaton kutominen sovitaan erikseen jokaisen kanssa. Kurssimaksun lisäksi kudontapäivistä, loimesta ja mahdollisista kudemateriaaleista maksu käytön mukaan. 

Kurssi-iltoihin mukaan omat kangassakset ja leikattavaa käytöstä poistettua, puhdasta kangasta tai vaatetta (esim. farkut, t-paita ja lakana tai verho). 

Kurssipäivät:

  • La 9.11. klo 10.30 – 12.45
  • La 16.11. klo 10.30 – 12.45

Viikoilla 47, 48, 49 ja 50 kudotaan sovitusti 

  • La 14.12. klo 10.30 – 12.45 (Maton viimeistely)

 

Opettajana toimii Nina Stenlund.

Kurssin hinta 43€ (jäsenhinta 38,70€)

(sis. opetuksen)

 

JÄSENILLE: Alekoodi verkkokaupassa JASEN24

Koodi syötetään sille varattuun kenttään henkilötietojen täyttämisen jälkeen. Muistathan painaa ”Syötä alennuskoodi” -painiketta, jotta alennus astuu voimaan.

Haluaisitko liittyä jäseneksemme? Kurkkaa linkin takaa lisää:

https://www.taito.fi/varsinaissuomi/liity-jaseneksi/

 

Huom.

Tällä kurssilla voit käyttää maksutapana Smartumin kulttuurietua. Mikäli haluat käyttää etua, valitse maksutavaksi Maksu paikan päällä.

Huomioithan, että voit käyttää vain joko jäsenyys- tai kulttuurietua.

Hei kaveri, huomioithan tämän:

Kurssipaikan varaaminen on ostopäätös, eikä paikkaa voi peruuttaa. Mikäli olet valinnut maksutavaksi ”maksu paikan päällä”, laskutamme kurssimaksun kokonaisuudessaan 5 euron laskutuslisällä mikäli paikkaa ei käytetä.

Jos et pääse paikan päälle, voit luovuttaa tai myydä oman paikkasi eteenpäin. Ilmoitathan siitä kuitenkin meille niin tiedämme, kuka tilallesi tulee.

Mikäli kurssi peruuntuu meidän toimestamme, palautamme kurssimaksut viimeistään viikon kuluttua siitä kun kurssi on ilmoitettu perutuksi.

 

Osoite: Hulvelankatu 35, Friisilän verstaat, 21200 Raisio