Neulekurssi, Taito Satakunta

Kaarrokeneuleet

Neulotaan villapaita tai- takki saumattomasti alhaalta ylös tai ylhäältä alas. Tekniikka on helppo vaikka ensimmäiseksi villapaidaksi. Kurssilla voi neuloa esim. perinteisen Islantilaisen villapaidan. Kuvioinnissa voi käyttää esim. kirjoneuletta, pitsineuletta tai palmikkoa.

Sastamalan taitokeskuksessa maanantaina 29.1.- 11.3. (ei 12.2. ja 26.2.) klo 18–20.30. Kurssimaksu 65 € + materiaalit. Ilmoittautuminen on sitova. Kurssin voi maksaa joko verkossa tai paikan päällä. Taito Satakunta ry:n voimassaolevaa jäsenyyttä vastaan saat kaikista Sastamalan taitokeskuksen Siviksen kautta yhteistyössä järjestettävistä kursseista 5 € alennusta. Alennus ei koske yhden kokoontumiskerran kursseja. Kysy alennukseen oikeuttava koodi taitokeskuksen henkilökunnalta! Muistathan esteen sattuessa peruuttaa kurssin viimeistään kolme päivää aikaisemmin. Peruuttamattomasta tai ilman pätevää syytä myöhemmin kuin kolme päivää aiemmin perutusta kurssipaikasta veloitetaan kurssin normaali hinta.

Mikäli kurssi peruuntuu järjestäjän toimesta, palautetaan verkossa ennakkoon maksettu kurssimaksu takaisin asiakkaan tilille viikon sisällä peruutuksesta.

Onko kurssi täynnä? Ilmoittaudu jonoon p. 044 770 3103 tai sastamala@taitosatakunta.fi

 

Osoite: Puistokatu 11, 38200 Sastamala