Värttinä, karstat ja kehräysvillaa

Kehrää värttinällä, Helsinki

Tule kokeilemaan langan valmistusta ja perinnetekniikkaa kehräystä! Voit kehrätä värttinällä pieniä eriä lankaa ja käyttää sitä vaikka raitoina lapasessa tai kuvioina sukan varressa. Kurssin aikana valmistamme värttinän vuolemalla se puuaihiosta sekä opettelemme villan kehräämistä, karstaamista ja kertaamista langaksi.

Taitotaso: aloittelija
Ajankohta: ti 27.2., 5. ja 12.3. klo 17.30-19.45
Hinta: 56 € (jäsen 51 €) + materiaalit alk. 20 €
Maksutapa: Maksathan kurssimaksun ilmoittautumisen yhteydessä. Jäsenenä saat alennuksen kurssimaksusta käyttämällä koodia JASEN242. Lisätietoja muista maksutavoista löydät hiukan alempaa.
Opettaja: Anna Siekkinen

 

Hei ystävät! 
Meillä jäsenet saavat 5 € alennusta kurssimaksuista. Liity jäseneksemme, tule osaksi käsityöyhteisöämme ja nauti eduista! Lisätietoja ja jäseneksi haku täällä.

Maksutapoina meillä käyvät myös Smartum, ePassi sekä Gift4You-, Taito Shop- ja Taito Etelä-Suomen lahjakortit. Lahjakortit soveltuvat myös kurssimateriaalien maksamiseen. Suoritathan maksun näillä maksutavoilla toimipisteessä paikan päällä ennen kurssin alkua.

Infokirjeen lähetämme ilmoittautuneille noin viikkoa ennen kurssin alkua. Infosta löydät tarkemmat tiedot materiaaleista ja kurssin sisällöstä. Tarkistathan roskapostisi, mikäli kirjettä ei näy.

Onko kurssi jo täynnä? Ilmoittaudu jonoon lähettämällä sähköposti osoitteeseen anna.siekkinen@taitoetelasuomi.fi. Olemme yhteydessä jonopaikoilla oleviin heti, kun vapaa paikka ilmaantuu.

Peruutukset ja lisätiedot sähköpostitse anna.siekkinen@taitoetelasuomi.fi.

Osoite: Eteläesplanadi 4, 00130 Helsinki