Taitokeskus Hervannan valoisissa tiloissa pyörähtää käyntiin syksyn toinen keramiikan alkeiskurssi. Kurssilla tutustutaan yksinkertaisin tekniikoin saven kiehtovaan luonteeseen. Kurssi etenee opettajan ohjeiden mukaisesti makkaratekniikan sekä levytekniikan parissa. Opit keramiikan teon eri vaiheet, keskeiset työvälineet ja saat ideoita esineiden kuviointiin. Huomioithan, että alkeiskurssiin kuuluu myös erillisenä päivänä järjestettävä lasituskerta. Kurssilla harjoitellaan lasittamista värittömällä lasitteella sekä muutamilla värillisillä lasitteilla. 

Alkeiskurssi on tarkoitettu kokemattomalle, keramiikasta kiinnostuneelle osallistujalle, ja kurssilla työskennellään vaihe vaiheelta ammattitaitoisen opettajan johdolla. 

Kurssi kokoontuu lauantaina 12.10. klo 10-15

Erillinen lasituskerta järjestetään keskiviikkona 30.10. klo 17-19.30

Kurssin hinta 135 € (jäsenetuhinta 114,75 €). Kurssin materiaalimaksu maksetaan paikan päällä materiaalin käytön mukaan. Saven hinta on 9,50 €/kg ja se sisältää engobet, alilasitevärit, lasitteet, oksidit ja poltot. Kaikki savitöihin tarvittavat työvälineet löytyvät taitokeskukselta.  Huom: Emme vastaanota käteistä toimipisteessämme. 

Opettajana kurssilla on Minna Kemppi.

 

Hyvä asiakkaamme! 

Voit liittyä Taito Pirkanmaa ry:n jäseneksi ja hyödyntää 15 % jäsenalennuksen kurssimaksuista. 

Meillä voit maksaa kurssimaksun myös kulttuuriedulla. Ilmoittautuessa kurssille, valitse kurssiverkkokaupassa maksutavaksi ”maksu paikan päällä” ja kirjoita Lisätietoa- kenttään millä kulttuurimaksuvälineillä maksat. Kurssin voi maksaa myös kortilla paikan päällä. Meillä käyvät: 

  • Mobiilisovellukset: SmartumPay kulttuuri, Epassi kulttuuri sekä Edenred Virike 
  • Setelit: Smartum, Tyky+ kulttuuri ja Edenred Virike 
  • Kortti: Edenred Virike   

Huomioithan, että kurssille ilmoittautuminen on sitova. Näiden ilmoittautumisten pohjalta opettaja myös hankkii tarvittavat laitteet ja materiaalit kursseille. Myös muiden kurssilaisten kannalta on harmillista, jos kurssi joudutaan perumaan viime hetkillä liian vähäiseksi pudonneen osallistujamäärän vuoksi. 

Osa kursseista toteutetaan yhteistyössä Opintokeskus Siviksen kanssa. Opintokeskus Sivis on lain mukaan velvoitettu keräämään Tilastokeskuksen määrittämiä tilastotietoja koulutusten osallistujista, siksi kurssien ilmoittautujilta kysytään joitain taustatietoja mm. sukupuoli, koulutustausta ja kieli. Tietoja käsitellään vain laajoina massatietoina vapaan sivistystyön koulutusten opiskelijaprofiilin kuvaamiseksi. 

Voit perua kurssin veloituksetta viikkoa ennen kurssin alkua, muussa tapauksessa veloitamme kurssimaksun kokonaisuudessaan. 

Lähetämme infokirjeen ilmoittautuneille noin viikkoa ennen kurssin alkua. Infosta löydät tarkemmat tiedot materiaaleista ja kurssin sisällöstä. Tarkistathan roskapostisi, mikäli kirjettä ei näy. 

Onko kurssi jo täynnä? Ilmoittaudu jonoon lähettämällä sähköposti taitokeskukseen osoitteeseen hervanta@taitopirkanmaa.fi. Olemme yhteydessä jonopaikoilla oleviin heti, jos vapaa paikka ilmaantuu. 

Osoite: Hermiankatu 12 B, kolmas kerros, 33720 Tampere