Nyt saat laittaa kädet saveen ja muotoilla! Saven muotoilu on luovaa ja rentouttavaa. Keramiikan taitoklubissa opit keramiikan perustyötapoja. Saven muotoilun lisäksi tutustutaan myös koristelutekniikoihin, siveltimin ja leimasimilla. Taitoklubi on säännöllistä toimintaa. Klubi kokoontuu syksyn aikana seitsemän kertaa. 

Kokoontumiset joka toinen perjantai klo 17-20.15, pe 13.9., 27.9., 11.10., 25.10., 8.11., 22.11. ja 13.12. 

Kurssin hinta 288 € (jäsenetuhinta 244,80 €). Kurssin materiaalimaksu maksetaan paikan päällä materiaalin käytön mukaan. Saven hinta on 9,50 €/kg ja se sisältää engobet, alilasitevärit, lasitteet, oksidit ja poltot. Kaikki savitöihin tarvittavat työvälineet löytyvät taitokeskukselta. Huom: Emme vastaanota käteistä toimipisteessämme.

Opettajana kurssilla on Minna Kemppi.

 

Hyvä asiakkaamme! 

Voit liittyä Taito Pirkanmaa ry:n jäseneksi ja hyödyntää 15 % jäsenalennuksen kurssimaksuista. 

Meillä voit maksaa kurssimaksun myös kulttuuriedulla. Ilmoittautuessa kurssille, valitse kurssiverkkokaupassa maksutavaksi ”maksu paikan päällä” ja kirjoita Lisätietoa- kenttään millä kulttuurimaksuvälineillä maksat. Kurssin voi maksaa myös kortilla paikan päällä. Meillä käyvät: 

  • Mobiilisovellukset: SmartumPay kulttuuri, Epassi kulttuuri sekä Edenred Virike 
  • Setelit: Smartum, Tyky+ kulttuuri ja Edenred Virike 
  • Kortti: Edenred Virike   

Huomioithan, että kurssille ilmoittautuminen on sitova. Näiden ilmoittautumisten pohjalta opettaja myös hankkii tarvittavat laitteet ja materiaalit kursseille. Myös muiden kurssilaisten kannalta on harmillista, jos kurssi joudutaan perumaan viime hetkillä liian vähäiseksi pudonneen osallistujamäärän vuoksi. 

Osa kursseista toteutetaan yhteistyössä Opintokeskus Siviksen kanssa. Opintokeskus Sivis on lain mukaan velvoitettu keräämään Tilastokeskuksen määrittämiä tilastotietoja koulutusten osallistujista, siksi kurssien ilmoittautujilta kysytään joitain taustatietoja mm. sukupuoli, koulutustausta ja kieli. Tietoja käsitellään vain laajoina massatietoina vapaan sivistystyön koulutusten opiskelijaprofiilin kuvaamiseksi. 

Voit perua kurssin veloituksetta viikkoa ennen kurssin alkua, muussa tapauksessa veloitamme kurssimaksun kokonaisuudessaan. 

Lähetämme infokirjeen ilmoittautuneille noin viikkoa ennen kurssin alkua. Infosta löydät tarkemmat tiedot materiaaleista ja kurssin sisällöstä. Tarkistathan roskapostisi, mikäli kirjettä ei näy. 

Onko kurssi jo täynnä? Ilmoittaudu jonoon lähettämällä sähköposti taitokeskukseen osoitteeseen hervanta@taitopirkanmaa.fi. Olemme yhteydessä jonopaikoilla oleviin heti, jos vapaa paikka ilmaantuu. 

 

Osoite: Hermiankatu 12 B, 3 krs, 33720 Tampere