Kädet kaulitsemassa savilevyä

Keramiikkaa yhdessä – aikuinen ja lapsi, Lempäälä

Ota lapsi mukaan ja tule upottamaan sormet saveen! Kurssilla tutustutaan savimateriaaliin valmistamalla yksinkertaisia esineitä keramiikan perustekniikoilla, lapsen ehdoilla työskennellen. Esineisiin saadaan värejä koristelemalla niitä savilieteväreillä ja työt lasitetaan jälkikäteen taitokeskuksen toimesta. Kurssi soveltuu kouluikäisille lapsille. 

HUOM! Ilmoitathan vain itsesi ja lisätietoihin lapsen nimen ja iän.   

Kurssi kokoontuu lauantaina 28.9.2024 klo 13-15.30

Kurssin hinta 56 € + kurssilla käytetyt materiaalit. Kurssihinta sisältää yhden aikuisen ja lapsen. Lisämaksu muista lapsista 10 €/lapsi. Kaikki materiaalit ja savitöihin tarvittavat työvälineet löytyvät taitokeskukselta. 

Huomioithan, että kurssille ilmoittautuminen on sitova. Näiden ilmoittautumisten pohjalta opettaja myös hankkii tarvittavat laitteet ja materiaalit kursseille. Myös muiden kurssilaisten kannalta on harmillista, jos kurssi joudutaan perumaan viime hetkillä liian vähäiseksi pudonneen osallistujamäärän vuoksi. Voit perua kurssin veloituksetta viikkoa ennen kurssin alkua, muussa tapauksessa veloitamme kurssimaksun kokonaisuudessaan. 

 Hyvä asiakkaamme!  

Voit liittyä Taito Pirkanmaa ry:n jäseneksi ja hyödyntää 15 % jäsenalennuksen kurssimaksuista.  

Meillä voit maksaa kurssimaksun myös kulttuuriedulla. Ilmoittautuessa kurssille, valitse kurssiverkkokaupassa maksutavaksi ”maksu paikan päällä” ja kirjoita Lisätietoa- kenttään millä kulttuurimaksuvälineillä maksat. Kurssin voi maksaa myös kortilla paikan päällä. Meillä käyvät:  

  • Mobiilisovellukset: SmartumPay kulttuuri, Epassi kulttuuri sekä Edenred Virike  
  • Setelit: Smartum, Tyky+ kulttuuri ja Edenred Virike  
  • Kortti: Edenred Virike    

Huomioithan, että kurssille ilmoittautuminen on sitova. Näiden ilmoittautumisten pohjalta opettaja myös hankkii tarvittavat laitteet ja materiaalit kursseille. Myös muiden kurssilaisten kannalta on harmillista, jos kurssi joudutaan perumaan viime hetkillä liian vähäiseksi pudonneen osallistujamäärän vuoksi.  

Voit perua kurssin veloituksetta viikkoa ennen kurssin alkua, muussa tapauksessa veloitamme kurssimaksun kokonaisuudessaan.  

Lähetämme infokirjeen ilmoittautuneille noin viikkoa ennen kurssin alkua. Infosta löydät tarkemmat tiedot materiaaleista ja kurssin sisällöstä. Tarkistathan roskapostisi, mikäli kirjettä ei näy.  

Onko kurssi jo täynnä? Ilmoittaudu jonoon lähettämällä sähköposti taitokeskukseen osoitteeseen lempaala@taitopirkanmaa.fi. Olemme yhteydessä jonopaikoilla oleviin heti, jos vapaa paikka ilmaantuu.  

Lisätietoja saat sähköpostitse lempaala@taitopirkanmaa.fi tai puhelimitse 050 414 6756. 

Osoite: Asematie 6, 37500, Lempäälä 

 

  

 

 

Osoite: Vanha Asema, Asematie 6, 37500 Lempäälä (509)