Tämä keramiikkaleiri kestää halutessasi jopa 2 pv! Ensimmäisenä päivänä on varsinainen kurssiosuus. Päivän aikana kerrataan keramiikanteon perusteita harjoitustöiden avulla ja painotetaan erilaisten koristelu- ja viimeistelytapojen käyttöä ja savimateriaaleihin tutustumista. Kurssi soveltuu kertaukseksi jo perusteet hallitseville.  Kurssiosuuden jälkeen sinulla on mahdollisuus jäädä tekemään keramiikkaa omatoimisesti loppupäiväksi ja vielä seuraavaksikin päiväksi päivämaksun hinnalla.

Tiistai 25.6. klo 10-15              Kurssi 

                   klo 15-17             Omatoimipaja

Keskiviikko 26.6. klo 10-17     Omatoimipaja 19 €/hlö

Perjantaina 5.7.  klo 15.-16.30 Erillinen lasituskerta (sisältyy kurssimaksuun)

Lasituspolton jälkeen työt ovat noudettavissa 10.-12.7. klo 10-17.

Taitokeskus Verkaranta sijaitsee Tammerkosken rannassa kauniissa punatiilisessä talossa osoitteessa Vuolteentori 2. Taitokeskus sijaitsee vilkkaiden bussi- ja ratikkareittien läheisyydessä. Lähimmät pysäköintimahdollisuudet ovat Koskikeskuksen ja Hämpin pysäköintihalleissa.  

Taitokeskuksen sisäänkäynti sijaitsee talon Koskikeskuksen puoleisessa päädyssä: astu portista sisään ja nouse ulkoportaita pitkin talon toiseen kerrokseen. 

Kurssin materiaalimaksu maksetaan paikan päällä valitsemasi mallin ja materiaalin käytön mukaan. Taito Pirkanmaalla on mahdollista maksaa useimmilla kulttuurieduilla. Jos haluat maksaa kurssimaksun kulttuurimaksuvälineillä, valitse kurssiverkkokaupassa maksutavaksi ”maksu paikan päällä” ja kirjoita ilmoittautuessasi Lisätietoa- kenttään että millä kulttuurimaksuvälineillä maksat. 

Lisätietoja saat sähköpostitse verkaranta@taitopirkanmaa.fi tai puhelimitse 050 496 1121. 

Huomioithan, että kurssille ilmoittautuminen on sitova. Näiden ilmoittautumisten pohjalta opettaja myös hankkii tarvittavat laitteet ja materiaalit kursseille. Myös muiden kurssilaisten kannalta on harmillista, jos kurssi joudutaan perumaan viime hetkillä liian vähäiseksi pudonneen osallistujamäärän vuoksi. 

Voit perua kurssin veloituksetta viikkoa ennen kurssin alkua, muussa tapauksessa veloitamme kurssimaksun kokonaisuudessaan. 

Osoite: Vuolteentori 2, 33100 Tampere