Punotaan erilaisia koreja monesta eri materiaalista! Korinpunonta on myös vuoden käsityötekniikka. Tule kokeilemaan, miten syntyy kori vaikka juutista tai pehmeästä kierrätyshuovasta! Useimpia tekniikoita voi soveltaa moneen eri materiaaliin. Materiaalivalikoimassa on edelleen myös kestävä ja kaunis rottinki, josta syntyy helposti eri tyylisiä koreja moneen eri tarkoitukseen.

Korinpunonta Porin taitokeskuksella tiistaisin 29.10.–19.11. klo 12–14.30. Yht. 4 krt. Kurssimaksu 55 € (jäsenille 50€)+ materiaalit. Ilmoittautuminen on sitova. 

Kurssi on kätevintä maksaa ennakkoon ilmoittautumisen yhteydessä. Taito Satakunta ry:n voimassaolevaa jäsenyyttä vastaan saat kaikista Porin taitokeskuksen kursseista 5 € alennusta. Alennus ei koske yhden kokoontumiskerran kursseja. Käytä ilmoittautuessasi koodia SATAKUNTAJASEN5.

Muistathan esteen sattuessa peruuttaa kurssin viimeistään kolme päivää aikaisemmin. Peruuttamattomasta tai ilman pätevää syytä myöhemmin kuin kolme päivää aiemmin perutusta kurssipaikasta veloitetaan kurssin normaali hinta. Mikäli kurssi peruuntuu järjestäjän toimesta, palautetaan verkossa ennakkoon maksettu kurssimaksu takaisin asiakkaan tilille viikon sisällä peruutuksessa.

Onko kurssi täynnä? Ilmoittaudu jonoon p. 044 383 5900 tai pori@taitosatakunta.fi!

Kurssi toteutetaan yhteistyössä Opintokeskus Siviksen kanssa.

Osoite: Itäpuisto 13, 28100 Pori (853)