Lautanauha, Seinäjoki

Lautanauha, Seinäjoki

Lautanauha, Seinäjoen taitokeskus
Pe 1.11. klo 12-20
Ohjaaja Pipsa Mustalammi, Vaasan taitokeskus

Yhteistyössä:   

Kurssin kuvaus: Tutustumme perinteiseen lautanauhatekniikkaan ja valmistamme kauniita persoonallisia nauhoja mm. avaimenperiksi, hatun koristeeksi tai laukunhihnoiksi, vain mielikuvitus on rajana nauhan käyttöön. Kurssi sopii niin kokeneemmille kuin aloittelijoillekin. 

Ota mukaasi kurssille: Jos omistat nauhalautoja ota niitä mukaasi kurssille. Lisäksi tarvitset vain omia eväitä ja tekemisen iloa! 

Lisätietoja kurssista: seinajoki@taitoep.fi , Ulla 044-545 6075 tai Maria 040-066 3525

Hinta: Kurssimaksu 28 € + materiaalit + työväline, mikäli sinulla ei ole omia lautoja. Materiaalit maksetaan kurssin päätteeksi käytön mukaan. 

Maksuvaihtoehdot kurssimaksulle:
• Verkkomaksu ilmoittautumisen yhteydessä
Taitokortti (Voit osallistua kurssille ilman erillistä kurssimaksua: valitse verkkokaupan kassalla maksutavaksi ”maksu paikan päällä”.) 
• Pankkikortti tai käteinen
• Kulttuuriedut: e-Passi, Edenred, Smartum tai tyky-seteli.

Peruutus: Muistathan esteen sattuessa antaa muille mahdollisuuden osallistua kurssille ja peruuttaa osallistumisesi viimeistään kolme päivää aikaisemmin. Peruuttamattomasta kurssipaikasta veloitamme kurssin hinnan (myös taitokorttilaisilta).

Onko kurssi täynnä? Ilmoittaudu jonoon seinajoki@taitoep.fi. Olemme sinuun yhteydessä mikäli paikkoja vapautuu tai lisäkursseja järjestetään.

 

Pysäköinti:
Kalevan Navetan piha-alueella on maksullinen pysäköinti. Jos tulet kurssille autolla, ota Kalevan Navetan nurkalta automaatista 2h ilmainen pysäköintilappu. Kurssin ohjaajalta saa loppukurssin ajaksi pysäköintiluvan. 

Osoite: Nyykoolinkatu 25, Kalevan Navetta, taitopajakäytävä, Kässä 3-4, 60100 Seinäjoki