savi

Luo savesta, Vaasa

Luo savesta, Vaasan taitokeskus
Ti 10.9. klo 17.30-21.15
Ti 17.9. klo 17.30-21.15
Ti 24.9. klo 17.30-21.15
Ti 1.10. klo 17.30-21.15 
Ti 8.10. klo 17.30-21.15
Pe 1.11. klo 17.30-21.15

Yhteistyössä:
   

Kurssin kuvaus: Saven työstäminen on mukavaa puuhaa. Kurssilla voit valmistaa erilaisia koristeita, tuikkutaloja, amppeleita, ruukkuja, vateja  ym. vain mielikuvitus on rajana, käytämme joko valkosavea , ruskeaa savea, mustaa savea tai pilkkusavea. Saven työstämisessä voimme käyttää mm. levytekniikkaa, makkaratekniikkaa ja nipistelytekniikkaa. Materiaalit ja tarvittavat työvälineet löytyvät meiltä, joten lähde kokeilemaan ja kehittelemään jotain uutta! Mukaasi tarvitset vain hieman luovuutta ja hyvät eväät. Pehmeitä savipintoja voi koristella raaputtamalla tai painamalla niihin kuvioita leimasimella tai kaulitsemalla savilevyä vaikka pitsiliinan välissä. Omia liinoja, leimasimia jne voit ottaa mukaan. Töitä voi myös koristella engobeväreillä ja oksideilla. Lisäksi savityöt voidaan lasittaa. Valmiiden töiden poltto hoituu meillä kurssin päätteeksi. Materiaali maksu sisältää tuotteiden poltot sekä lasitteet , encobet yms käytettävät aineet.

Kaikki tarvittavat materiaalit ja työvälineet löydät meiltä! Kurssi sopii niin kokeneemmille kuin aloittelijoillekin. 

Ota mukaasi kurssille: Omia eväitä ja tekemisen iloa!

Lisätietoja kurssista: marjo.pollari@taitoep.fi tai 0405404643

Hinta: Kurssimaksu 54 € + materiaalit. Materiaalit maksetaan kurssin päätteeksi käytön mukaan. Materiaali maksu sisältää tuotteiden poltot sekä lasitteet, encobet yms käytettävät aineet. Materiaalimaksu alkaen  30 €/ 2 kg savea.

Maksuvaihtoehdot kurssimaksulle:
• Verkkomaksu ilmoittautumisen yhteydessä
Taitokortti (Voit osallistua kurssille ilman erillistä kurssimaksua: valitse verkkokaupan kassalla maksutavaksi ”maksu paikan päällä”.) 
• Pankkikortti tai käteinen
• Kulttuuriedut: e-Passi, Edenred, Smartum tai tyky-seteli.

Peruutus: Muistathan esteen sattuessa antaa muille mahdollisuuden osallistua kurssille ja peruuttaa osallistumisesi viimeistään kolme päivää aikaisemmin. Peruuttamattomasta kurssipaikasta veloitamme kurssin hinnan (myös taitokorttilaisilta).

Onko kurssi täynnä? Ilmoittaudu jonoon marjo.pollari@taitoep.fi . Olemme sinuun yhteydessä mikäli paikkoja vapautuu tai lisäkursseja järjestetään.

Osoite: Kauppapuistikko 34, 65100 Vaasa (354)