Luova seniorikäsityö -kurssilla Taitokeskus Kokkolassa opit käsityötaitoja ja tutustut käsityön digitaaliseen maailmaan ja olet osa innostavaa ryhmää.

Seniorikäsityössä tapaamme joka toinen tiistai iltapäivällä. Opetus etenee rauhallisesti, vaihe vaiheelta ohjaajien opastuksella. Myös keskustelulle jää aikaa: tulemme kuulluksi, annamme arvoa meille tärkeille asioille ja nautimme tekemisen ilosta

Syksyn aiheena painokangastarinat ja joulumuistot. Käytössä iPadit, joilla kuvaat ja etsit ideoita. Keväällä jatkamme pläkkipellin ja puutarhasisustamisen aihein.

 

Joka toinen ti 17.9.–17.12. ja 21.1.–6.5. klo 12–14.15. 

 

Kurssin hinta 76 € (jäsenhinta 68 €) sisältää materiaalit. Opintokeskus Siviksen opintosetelituki eläkeläisille syksyllä 2024, kurssin hinta 25 e, sisältää materiaalit.


Taito Keski-Pohjanmaan jäsen: Alekoodi verkkokaupassa JASEN241

Koodi syötetään sille varattuun kenttään henkilötietojen täyttämisen jälkeen. Muistathan painaa ”Syötä alennuskoodi” -painiketta, jotta alennus astuu voimaan.

 

Lue lisää seniorikäsityöstä >


Haluaisitko liittyä jäseneksemme? Lue lisää:

Liity jäseneksi >


———

Muistathan lukea myös peruutusehdot ilmoittautumislomakkeella!

Jos kurssi on täynnä, voit ilmoittautua varasijalle sähköpostilla kokkola@taitokeskipohjanmaa.fi. Laita viestiin yhteystietosi (sähköposti ja puhelinnumero) sekä kotiosoitteesi.

 

Osoite: Kansakoulukatu 1, 67100 Kokkola