Tuftattu, pyöreä taulu

Luovasti tuftaten, Lempäälä

Kurssilla opit erilaisten tuftattujen kuviopintojen muodostamista, oman työn suunnittelua ja työvälineiden käyttöä. Kurssin aikana valmistuu pyöreä tai neliönmuotoinen tuftattu taulu. Ilmoittautumisen jälkeen saat ohjaajalta vinkkejä mallin etukäteissuunnitteluun. Tarjolla on myös valmiita kuvioaiheita, joiden avulla voi lähteä suunnittelemaan omaa työtä. Kurssilla sinulla on käytössäsi Taito Pirkanmaan laatulangat, joiden kanssa et voi kuin onnistua. Työvälineet, kehykset ja pohjakankaat ovat valmiina taitokeskuksella. 

Kurssi kokoontuu lauantaina 5.10. klo 10-15

Kurssin hinta 58 € (jäsenille 49,30 €) + materiaalit käytön mukaan. 

Lisätietoja kurssista lempaala@taitopirkanmaa.fi tai 050 414 6756

Hyvä asiakkaamme!

Meillä jäsenet saavat 15 % alennuksen kurssimaksuista koko vuoden ajan. Liity jäseneksemme, tule osaksi käsityöyhteisöämme ja nauti eduista! Lisätietoja ja jäseneksi haku täällä.

Meillä voit maksaa kurssimaksun myös kulttuuriedulla. Ilmoittautuessa kurssille, valitse kurssiverkkokaupassa maksutavaksi ”maksu paikan päällä”. Suoritathan maksun kulttuuriedulla taitokeskuksessa ennen kurssin alkua.
– Mobiilisovellukset: SmartumPay kulttuuri, Epassi kulttuuri sekä Edenred Virike
– Setelit: Smartum, Tyky+ kulttuuri ja Edenred Virike
– Kortti: Edenred Virike

Huomioithan, että kurssille ilmoittautuminen on sitova. Näiden ilmoittautumisten pohjalta opettaja myös hankkii tarvittavat laitteet ja materiaalit kursseille. Myös muiden kurssilaisten kannalta on harmillista, jos kurssi joudutaan perumaan viime hetkillä liian vähäiseksi pudonneen osallistujamäärän vuoksi. Voit perua kurssin veloituksetta viikkoa ennen kurssin alkua, muussa tapauksessa veloitamme kurssimaksun kokonaisuudessaan. 

 

Osoite: Vanha Asema, Asematie 6, 37500 Lempäälä (509)