Tuftattu kukka aihe

Luovasti tuftaten – oman mallin toteutus, Lempäälä

Luovan tuftauksen kurssilla opit erilaisten tuftattujen kuviopintojen muodostamista, oman työn suunnittelua ja työvälineiden käyttöä. Kurssin aikana voit valmistaa seinätekstiilin, pienen maton tai muun tuftatun kuvion. Töitä ei viimeistellä kurssilla, mutta saat siihen opastuksen ja vinkit (mm. pohjakangas, ripustuskuja).  Ilmoittautumisen jälkeen saat ohjeet mallin etukäteissuunnitteluun. Tarjolla on lisäksi valmiita kuvioaiheita, joiden avulla voit aloittaa oman työn suunnittelun. Kurssilla sinulla on käytössäsi Taito Pirkanmaan värikkäitä laatulankoja, mutta voit tuoda myös omia lankojasi. Tuftaus onkin mainio tekniikka jämälankojen hyödyntämiseen. Taitokeskuksella on valmiina työhön tarvittavat pingotuskehikot, työvälineet ja taustakankaat. Kurssilla käytämme sekä tuftausneulaa että askeltavaa tuftaustyövälinettä

Kurssi kokoontuu la 26.10. klo 10-15.

Kurssin hinta 58 € (jäsenille 49,30 €) + materiaalimaksu. Kurssin materiaalimaksu maksetaan paikan päällä valitsemasi mallin ja materiaalin käytön mukaan. 

Opettaja Satu Poutiainen

Voit perua kurssin veloituksetta viikkoa ennen kurssin alkua, muussa tapauksessa veloitamme kurssimaksun kokonaisuudessaan.

Lähetämme infokirjeen ilmoittautuneille noin viikkoa ennen kurssin alkua. Infosta löydät tarkemmat tiedot materiaaleista ja kurssin sisällöstä. Tarkistathan roskapostisi, mikäli kirjettä ei näy. Lisätietoa kurssista lempaala@taitopirkanmaa.fi tai 050 414 6756.

Kurssipaikan osoite: Asematie 6, 37500, Lempäälä 

 

Hyvä asiakkaamme!

Voit liittyä Taito Pirkanmaa ry:n jäseneksi ja hyödyntää 15 % jäsenalennuksen kurssimaksuista.

Meillä voit maksaa kurssimaksun myös kulttuuriedulla. Ilmoittautuessa kurssille, valitse kurssiverkkokaupassa maksutavaksi ”maksu paikan päällä” ja kirjoita Lisätietoa- kenttään millä kulttuurimaksuvälineillä maksat. Kurssin voi maksaa myös kortilla paikan päällä. Meillä käyvät:

  • Mobiilisovellukset: SmartumPay kulttuuri, Epassi kulttuuri sekä Edenred Virike
  • Setelit: Smartum, Tyky+ kulttuuri ja Edenred Virike
  • Kortti: Edenred Virike 

Huomioithan, että kurssille ilmoittautuminen on sitova. Näiden ilmoittautumisten pohjalta opettaja myös hankkii tarvittavat laitteet ja materiaalit kursseille. Myös muiden kurssilaisten kannalta on harmillista, jos kurssi joudutaan perumaan viime hetkillä liian vähäiseksi pudonneen osallistujamäärän vuoksi.

Osa kursseista toteutetaan yhteistyössä Opintokeskus Siviksen kanssa. Opintokeskus Sivis on lain mukaan velvoitettu keräämään Tilastokeskuksen määrittämiä tilastotietoja koulutusten osallistujista, siksi kurssien ilmoittautujilta kysytään joitain taustatietoja mm. sukupuoli, koulutustausta ja kieli. Tietoja käsitellään vain laajoina massatietoina vapaan sivistystyön koulutusten opiskelijaprofiilin kuvaamiseksi.

Onko kurssi jo täynnä? Ilmoittaudu jonoon lähettämällä sähköposti taitokeskukseen osoitteeseen lempaala@taitopirkanmaa.fi. Olemme yhteydessä jonopaikoilla oleviin heti, jos vapaa paikka ilmaantuu.

Osoite: Vanha Asema, Asematie 6, 37500 Lempäälä (509)