indigokasvivarjays ja shibori kasityotekniikat tutuksi kasityokurssilla

Mestarin pajassa; Värjäri Anna-Karoliina Tetrin kasvivärjäyskurssit Mikkeli

Sinistä väriä, lauantaina 3.8.2024 klo 10–17.30

Värjää ihania sinisen sävyjä indigovärjäystekniikalla. Päivän kurssilla tutustut sekä kotimaiseen morsinkoon, että ulkomaalaiseen indigoon, ja saat värjätä omia lankoja tai vaikka tilkkutyökankaita upean sinisen sävyisiksi kahdella eri sinisen lähteellä. 

Indigovärjäystekniikka eroaa tavallisesta keittovärjäyksestä ja on asteen monimutkaisempaa kuin perusvärjäys. Tule kurssille oppimaan tämä historiallisten värjäysmestareiden salainen taito. 

Päivän aikana saat myös pieniä vinkkejä lankojen ja kankaiden estokuviointiin. Sinisessä padassa syntyy parilla solmulla mitä hienoimmat raitalangat. Saat mukaasi myös kotiolosuhteisiin sopivan värjäysreseptin. 

Kurssi pidetään Saimaan rannalla Kenkäveron kauniissa puutarhassa ja lumoavassa joulupukin pajassa. Kurssihintaa sisältyy kevyt lounas ja päiväkahvit.

Ajankohta la 3.8. 2024 klo 10–17.30

Hinta 179,- sisältää opetuksen, tiivistetyn kirjallisen ohjeen, työvälineet ja kevyen lounaan ja kahvit. Puretus- ja väriaineet voit ostaa suoraan opettajalta.
Osallistuessasi myös viikonlopun punaiseen päivään saat -20 % alennuksen yhteishinnasta, silloin viikonlopun kurssin hinta on yhteensä 286,40

Huomioithan!

  • Taataksemme laadukkaan opetuksen, olemme tarkoin miettineet oikeat ryhmäkoot kursseillemme, joten huomioithan, että kurssille ilmoittautuminen on sitovaa. Näiden ilmoittautumisten pohjalta opettaja myös hankkii tarvittavat laitteet ja välineet kurssille.
  • Voit perua kurssin veloituksetta 3 viikkoa ennen kurssin alkua, muussa tapauksessa veloitamme kurssimaksun kokonaisuudessaan.
  • Voit maksaa kurssin e-Passi, Edenred ja Smartum kulttuurieduilla.

Onko kurssi täynnä? Voit ilmoittautua jonoon sähköpostitse pia.numminen@taitoitasuomi.fi
Olemme yhteydessä sinuun, mikäli paikkoja vapautuu.

 

Osoite: Pursialankatu 6, 50100 Mikkeli