kudonta Taito Satakunta

Minä ja matto -iltaleiri aikuisille

Tule suunnittelemaan ja kutomaan kangaspuilla unelmiesi matto. Materiaalina voi olla esim. räsy, trikoo, frotee ja ontelokuteet. Loimi on valmiiksi rakennettu eli kudontavalmis. Leirillä opitaan myös loimen rakentamista ja matonkuteiden leikkaamista. Paikka seitsemälle!

Minä ja matto -iltaleiri aikuisille Noormarkun taitokeskuksella maanantaista torstaihin 26.-29.8. klo 17-20.15. Kurssimaksu 65 € + materiaalit. Ilmoittautuminen on sitova.

Kurssin voi maksaa joko verkossa tai paikan päällä. Taito Satakunta ry:n voimassaolevaa jäsenyyttä vastaan saat tästä kurssista 5 € alennusta. Kysy alennukseen oikeuttava koodi taitokeskuksen henkilökunnalta!

Muistathan esteen sattuessa peruuttaa kurssin viimeistään kolme päivää aikaisemmin. Peruuttamattomasta tai ilman pätevää syytä myöhemmin kuin kolme päivää aiemmin perutusta kurssipaikasta veloitetaan kurssin normaali hinta. Mikäli kurssi peruuntuu järjestäjän toimesta, palautetaan verkossa ennakkoon maksettu kurssimaksu takaisin asiakkaan tilille viikon sisällä peruutuksesta.

Onko kurssi täynnä? Ilmoittaudu jonoon p. 044 383 5085 tai noormarkku@taitosatakunta.fi!

Osoite: Makkarakoskentie 1, 29600 Noormarkku