Muinaistekniikka: Pirtanauhatekniikan alkeet

Pirtanauhatekniikka on parituhatta vuotta vanha tekniikka nauhojen kutomiseen. Nyt sinulla on upea mahdollisuus sukeltaa tekniikan historiaan ja itse kutomiseen!

Suomessa tekniikka on ollut käytössä keskiajalta lähtien ja on edelleen osa elävää perinnettä. Pirtanauhatekniikalla voit kutoa itsellesi vyön, avainnauhan tai vaikka koristenauhan villatakin helmaan. Kurssilla tutustutaan pirtanauhatekniikan historiaan, suunnitellaan oma pirtanauhakuvio, opetellaan loimen luonti ja pirtaan pistely sekä aloitetaan nauhan kutominen. Kurssilla saat neuvot, miten kudot nauhan loppuun ja päättelet sen omatoimisesti, jos kurssipäivän aikana et ehdi kutoa koko nauhaa. 

Kurssipäivä:

La 3.8. klo 11.00 – 15.15

Opettajana muinaistekniikan artesaani Marjo Hakamäki-Salo.

Kurssin hinta: 49€  (jäsenhinta 44,10€)

(Sis. opetuksen sekä 3 x 100 grammaa laadukasta Olli-villasukkalankaa.)

Huom, mikäli sinulla ei ole omaa nauhapirtaa ja sukkulaa, voit ostaa meiltä laadukkaan, kotimaisen ja puisen Aikama-tuotemerkin nauhapirran ja sukkulan hintaan 29,50€.


 

JÄSENILLE: Alekoodi verkkokaupassa JASEN24

Koodi syötetään sille varattuun kenttään henkilötietojen täyttämisen jälkeen. Muistathan painaa ”Syötä alennuskoodi” -painiketta, jotta alennus astuu voimaan.

 

Haluaisitko liittyä jäseneksemme? Kurkkaa linkin takaa lisää:

https://www.taito.fi/varsinaissuomi/liity-jaseneksi/

 

Hei kaveri, huomioithan tämän:

Kurssipaikan varaaminen on ostopäätös, eikä paikkaa voi peruuttaa. Mikäli olet valinnut maksutavaksi ”maksu paikan päällä”, laskutamme kurssimaksun kokonaisuudessaan 5 euron laskutuslisällä mikäli paikkaa ei käytetä.

Jos et pääse paikan päälle, voit luovuttaa tai myydä oman paikkasi eteenpäin. Ilmoitathan siitä kuitenkin meille niin tiedämme, kuka tilallesi tulee.

Mikäli kurssi peruuntuu meidän toimestamme, palautamme kurssimaksut viimeistään viikon kuluttua siitä kun kurssi on ilmoitettu perutuksi.

Osoite: Vanha Suurtori 3, Brinkkala, 20500 Turku