Navettakissa Muu-Mau

Muu-Maun taideleiri, Seinäjoki

Muu-Maun taideleirillä on mahdollisuus mielenkiintoiseen tutustumisretkeen Taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navettaan navettakissa Muu-Maun kanssa. Leirin teemana on meri, jonka hengessä teemme kuvataidetta, käsitöitä, puutöitä ja musiikkia.

Yhteistyössä Käsityö- ja muotoilukoulu Näppi, Seinäjoen taidehalli, Lasten kulttuurikeskus Louhimo ja Seinäjoen kansalaisopisto.

Viikon kestävä koululaisten (1-3 luokkalaiset) päiväleiri järjestetään Taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navetassa 3.–7.6. ma-pe klo 9–14 

Leirin hinta on 58,00 € sis. ohjauksen ja materiaalit. (Leiri maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.)

 

Ilmoittautuminen:

Ensimmäisiin kenttiin täytetään vanhemman / huoltajan sähköpostiosoite, nimi, osoite ja puhelinnumero.
Näiden jälkeen tulee leiriläisen tiedot (nimi, ikä, *kuvauslupa):

*Kuvauslupa koskee mahdollista valo/videokuvausta leirin aikana. Kuvauslupa antaa leiriorganisaation toimijoille luvan käyttää kuvia markkinoinnissa ja viestinnässä.

Varmistathan, että puhelinnumero on sellainen, mistä huoltajan saa tarvittaessa kiinni päivän aikana. Lisätiedoissa voit mainita myös toisen huoltajan puhelinnumeron ja mahdollisia muita huomioitavia asioita (allergiat, kaveritoive tms. asioita, mitä ohjaajan on hyvä tietää).

 

Muistathan esteen sattuessa antaa muille mahdollisuuden osallistua leirille ja peruuttaa koululaisen osallistumisen viimeistään kolme päivää aikaisemmin. Lisätietoja leiristä voi kysyä ohjaajiltamme sähköpostilla nappi@taitoep.fi tai puhelimitse Anne 040-551 2072 tai Hanne 044-545 4072

Onko leiri täynnä? Voit ilmoittautua jonoon sähköpostitse nappi@taitoep.fi
Olemme yhteydessä sinuun, mikäli paikkoja vapautuu.

 

Osoite: Nyykoolinkatu 25, Kalevan Navetta, taitopajakäytävä, 60100 Seinäjoki