kangaskenkä

Nellinooran kangaskenkäkurssi, Verkaranta

Kenkien teossa yhdistyvät ompelu ja tekninen työ. Kurssilla opit perustaitoja kengän valmistusprosessista sekä eri materiaaleista. Valitse valmistettavaksi malliksi matala nilkkuri, pitkävartinen nilkkuri tai matalavartinen kävelykenkä. Voit valita mieleisesi lestin muutamasta vaihtoehdosta. 

Kenkälestien koot 36-45, valittavissa leveää ja kapeaa mallia. 

Kurssi sopii ompelun alkeet hallitseville. Tuoksu- ja kemikaaliherkät huomioikaa, että kurssilla käytössä voimakasta kontaktiliimaa.

Kurssin kokoontuu: 

Perjantai 29.11. klo 17 – 20
Lauantai 30.11. klo 9.30 – 17
Sunnuntai 1.12. klo 9.30 – 17

Kurssimaksu on 170 €. (tähän kurssiin ei voi hyödyntää jäsenetukoodia)

Opettaja tuo kurssilla tarvittavat materiaalit sekä työkalut, mutta saat infokirjeen ennen kurssia opettajalta.
Ota mukaan sakset, kyniä, mattopuukko sekä kangasta, joista haluat kengät valmistaa. Voit ottaa mukaan myös oman ompelukoneen.

Materiaalimaksu 40-45 € ja se maksetaan opettajalle ensimmäisenä kurssipäivänä.

Opettajana kurssilla on suutari Nelli Nurmi.

Taitokeskus Verkaranta sijaitsee Tammerkosken rannassa kauniissa punatiilisessä talossa osoitteessa Vuolteentori 2. Lisätietoja saat sähköpostitse verkaranta@taitopirkanmaa.fi tai puhelimitse 050 496 1121.

Hyvä asiakkaamme!

Voit liittyä Taito Pirkanmaa ry:n jäseneksi ja hyödyntää 15 % jäsenalennus kurssimaksuista.

Meillä voit maksaa kurssimaksun myös kulttuuriedulla. Ilmoittautuessa kurssille, valitse kurssiverkkokaupassa maksutavaksi ”maksu paikan päällä” ja kirjoita Lisätietoa- kenttään millä kulttuurimaksuvälineillä maksat. Kurssin voi maksaa myös kortilla paikan päällä. Meillä käyvät:

  • Mobiilisovellukset: SmartumPay kulttuuri, Epassi kulttuuri sekä Edenred Virike
  • Setelit: Smartum, Tyky+ kulttuuri ja Edenred Virike
  • Kortti: Edenred Virike 

Huomioithan, että kurssille ilmoittautuminen on sitova. Näiden ilmoittautumisten pohjalta opettaja myös hankkii tarvittavat laitteet ja materiaalit kursseille. Myös muiden kurssilaisten kannalta on harmillista, jos kurssi joudutaan perumaan viime hetkillä liian vähäiseksi pudonneen osallistujamäärän vuoksi.

Osa kursseista toteutetaan yhteistyössä Opintokeskus Siviksen kanssa. Opintokeskus Sivis on lain mukaan velvoitettu keräämään Tilastokeskuksen määrittämiä tilastotietoja koulutusten osallistujista, siksi kurssien ilmoittautujilta kysytään joitain taustatietoja mm. sukupuoli, koulutustausta ja kieli. Tietoja käsitellään vain laajoina massatietoina vapaan sivistystyön koulutusten opiskelijaprofiilin kuvaamiseksi.

Voit perua kurssin veloituksetta viikkoa ennen kurssin alkua, muussa tapauksessa veloitamme kurssimaksun kokonaisuudessaan.

Lähetämme infokirjeen ilmoittautuneille noin viikkoa ennen kurssin alkua. Infosta löydät tarkemmat tiedot materiaaleista ja kurssin sisällöstä. Tarkistathan roskapostisi, mikäli kirjettä ei näy.

Onko kurssi jo täynnä? Ilmoittaudu jonoon lähettämällä sähköposti taitokeskukseen osoitteeseen verkaranta@taitopirkanmaa.fi. Olemme yhteydessä jonopaikoilla oleviin heti, jos vapaa paikka ilmaantuu.

  • Tähän kurssiin ei voi hyödyntää jäsenetukoodia.

Osoite: Vuolteentori 2, 33100 Tampere