Kuvassa kiikkalainen perinteinen räsymatto.

Perinnetekniikka: Kiikkalainen matto

Toivekurssi sinulle, jolla on jo matonkudekeriä kotona. Opit miten näistä kuteiden loppueristä sekoitetaan kaunis räsymatto kiikkalaiseen tyyliin. Kurssilla opit siis maton värisommittelun ja kudontatekniikan, myös kuteiden leikkaamisen niksit tulevat tutuksi.

Kiikkalainen räsymatto on kaunis satakuntalainen perinneräsymatto, jonka kuteet pätkitään valmiiksi ja koko matto suunnitellaan jo kuteina, lopuksi matto kudotaan yhdellä sukkulalla. Lopputuloksena on kaunis ”liukuvärjätty” kodinkomistaja.

 

Kurssipäivät:

Ke 23.10. klo 17.30 – 19.45

Ke 30.10. klo 17.30 – 19.45

Ohjaajana kurssilla toimii Nina Stenlund.

Kurssihinta 39€ (jäsenhinta 35,10€)

(Sis opetuksen.)

Kurssin aikana voit varata erikseen kudonta-ajan, maton kutomisesta veloitetaan loimen hinta ja päivämaksut.

 

JÄSENILLE: Alekoodi verkkokaupassa JASEN24

Koodi syötetään sille varattuun kenttään henkilötietojen täyttämisen jälkeen. Muistathan painaa ”Syötä alennuskoodi” -painiketta, jotta alennus astuu voimaan.

 

Haluaisitko liittyä jäseneksemme? Kurkkaa linkin takaa lisää:

https://www.taito.fi/varsinaissuomi/liity-jaseneksi/

 

Hei kaveri, huomioithan tämän:

Kurssipaikan varaaminen on ostopäätös, eikä paikkaa voi peruuttaa. Mikäli olet valinnut maksutavaksi ”maksu paikan päällä”, laskutamme kurssimaksun kokonaisuudessaan 5 euron laskutuslisällä mikäli paikkaa ei käytetä.

Jos et pääse paikan päälle, voit luovuttaa tai myydä oman paikkasi eteenpäin. Ilmoitathan siitä kuitenkin meille niin tiedämme, kuka tilallesi tulee.

Mikäli kurssi peruuntuu meidän toimestamme, palautamme kurssimaksut viimeistään viikon kuluttua siitä kun kurssi on ilmoitettu perutuksi.

Osoite: Hulvelankatu 35, Friisilän verstaat, 21200 Raisio