Pieni taulu tuftaten, Orivesi

Tuftaus eli Punch Needle -tekniikka on suosittua juuri nyt. Kurssilla opitaan tekniikan salat ja tehdään tuftausneulaa käyttäen pieni taulu (halkaisija 10cm).  Kaikki materiaalit ja tarvittavat työvälineet löytyvät taitokeskuksesta. Kurssi sopii myös aloittelijoille. Kuvion voit suunnitella itse tai käyttää valmista mallia. Kurssityö ehtii valmistua kurssin aikana, joten työtä ei tarvitse jatkaa enää kotona.

Kurssi kokoontuu 11.7. klo 17-20.15, 4 oppituntia

Kurssimaksu 36 € + materiaalit 12 €/taulu

Taitokeskus Orivesi sijaitsee kaupungin keskustassa Auvisen talona tunnettu tunnelmallisessa puutalossa osoitteessa Keskustie 37. Talon läheisyydessä on mahdollisuus pysäköidä maksuttomasti. 

Kurssin materiaalimaksu maksetaan paikan päällä valitsemasi mallin ja materiaalin käytön mukaan. Taito Pirkanmaalla on mahdollista maksaa useimmilla kulttuurieduilla. Jos haluat maksaa kurssimaksun kulttuurimaksuvälineillä, valitse kurssiverkkokaupassa maksutavaksi ”maksu paikan päällä”. 

Huomioithan, että kurssille ilmoittautuminen on sitova. Näiden ilmoittautumisten pohjalta opettaja myös hankkii tarvittavat laitteet ja materiaalit kursseille. Myös muiden kurssilaisten kannalta on harmillista, jos kurssi joudutaan perumaan viime hetkillä liian vähäiseksi pudonneen osallistujamäärän vuoksi. Voit perua kurssin veloituksetta viikkoa ennen kurssin alkua, muussa tapauksessa veloitamme kurssimaksun kokonaisuudessaan. 

 

Osoite: Keskustie 37 D, 35300 Orivesi