Sinulla on nyt mahdollisuus ensimmäisten joukossa valmistaa Wetterhoffin ja Taito Etelä-Suomen yhteistyönä syntyneitä Inspired by Tellervo Strömmer, Punch needle -tekniikalla toteutettuja tauluja. Tämän malliston inspiraation olemme saaneet Strömmerin Wetterhoffille suunnittelemista täkänämalleista. Kurssilla voit valmistaa työn myös oman suunnitelman mukaan tai valmistaa jonkin muun tarvikepaketin. 

Taitotaso: aloittelija
Ajankohta: torstaisin 26.9. ja 3.10.2024 klo 17.30-20.30
Hinta: 55 €
Maksutapa: paikan päällä
Opettaja: Marjo Vainio

Hei ystävät! 
Taito Etelä-Suomi ry:n jäsenet saavat 5 € alennusta kurssimaksuista. Liity jäseneksemme, tule osaksi käsityöyhteisöämme ja nauti eduista! Lisätietoja ja jäseneksi haku täällä.

Maksutapoina meillä käyvät Smartum, ePassi sekä Gift4You-, Taito Shop- ja Taito Etelä-Suomen lahjakortit. Lahjakortit soveltuvat myös kurssimateriaalien maksamiseen. Suoritathan maksun näillä maksutavoilla toimipisteessä paikan päällä ennen kurssin alkua.

Infokirjeen lähetämme ilmoittautuneille noin viikkoa ennen kurssin alkua. Infosta löydät tarkemmat tiedot materiaaleista ja kurssin sisällöstä. Tarkistathan roskapostisi, mikäli kirjettä ei näy.

Onko kurssi jo täynnä? Ilmoittaudu jonoon lähettämällä sähköposti osoitteeseen marjo.vainio@taitoetelasuomi.fi. Olemme yhteydessä jonopaikoilla oleviin heti, kun vapaa paikka ilmaantuu.

Peruutukset ja lisätiedot sähköpostitse marjo.vainio@taitoetelasuomi.fi

Osoite: Wetterhoffinkatu 4 D, 13100 Hämeenlinna (2934)