kangaspuissa-kudottuja-räsymattoja

Rakas räsymattoni -kesäkudontakurssi

Kurssi sisältää yhden yhteisen kokoontumiskerran, jolloin opettelemme tekemään räsykudetta omista, käytöstä poistuneista kankaista ja vaatteista. Elokuussa  saat kangaspuut loimineen omaan käyttöösi viikon 35 ajaksi. Voit kutoa omaan tahtiisi yhden tai useamman maton. Kurssin hintaan sisältyy ohjaus ja kangaspuiden vuokra viikoksi, loimen menekki maksetaan erikseen.
Mattoloimien hinnat  alkaen 7€/m. Ohjaaja on paikalla kudontaviikolla: ma 10–18, ti-pe 12-16.
 

Kurssimaksun voi maksaa paikan päällä, mikäli käyttää siihen kulttuurietua (Edenred, Epassi, Smartum). Muussa tapauksessa kurssi maksetaan etukäteen.

Huomioithan että ilmoittautuminen kurssille on sitova, eikä sitä voi peruuttaa. Jos et pääsekään kurssille, voit luovuttaa tai myydä paikkasi eteenpäin. Ilmoitathan siitä kuitenkin meille, jotta tiedämme, kuka tilallesi tulee. Jos valitset maksutavaksi ”maksu paikan päällä” käyttääksesi kulttuurietua, ja kurssipaikka jää käyttämättä, laskutamme kurssimaksun.

Mikäli kurssi perutaan Taito Pohjois-Pohjanmaan toimesta, kurssimaksu palautetaan ilmoittautuneelle.

Yhdistyksemme jäsenet saavat kurssista alennuksen käyttämällä jäsenalekoodia vain kurssille ilmoittautuessa (tarkistamme jäsenyyden voimassaolon). Jäsenalekoodi on PPJASEN24.

Jos haluat liittyä jäseneksi, se tapahtuu helposti täällä.

Kurssin kesto ilmoitetaan oppitunteina. Yhden oppitunnin pituus on 45min.

 

Kurssimme järjestetään Opintokeskus Siviksen tuella.

Osoite: Rautatienkatu 11 B, 90100 Oulu