Rottinkikori, Epilä

Vuoden 2024 käsityötekniikka on korin punonta, tällä kurssilla punotaan rottinkia. Tutustumme erilaisiin rottinkilaatuihin ja niiden käsittelyyn sekä opit peruspunontaa. Valmistaa voit sangallisen tai sangattoman korin, omien tarpeidesi mukaan. Tutuiksi tulevat myös erilaiset apu- ja työvälineet. Punominen on hauskaa ja työn jäljestä pääsee nauttimaan nopeasti. Kaksi kokovaihtoehtoa. 

Kurssipäivä la 4.5. klo 9–16 

Kurssimaksu 60 € + materiaalit 35–50 €. Materiaalimaksu maksetaan paikan päällä kurssin päätteeksi.  

Taitokeskus Epilä sijaitsee Länsi-Tampereella osoitteessa Pispalan valtatie 133. Epilän taitokeskukseen pääsee hyvin julkisilla liikennevälineillä ja pihassa on pysäköintitilaa.  

Taito Pirkanmaalla on mahdollista maksaa useimmilla kulttuurieduilla. Jos haluat maksaa kurssimaksun kulttuurimaksuvälineillä, valitse kurssiverkkokaupassa maksutavaksi ”maksu paikan päällä”. Huomioithan, että kurssille ilmoittautuminen on sitova. Näiden ilmoittautumisten pohjalta opettaja myös hankkii tarvittavat laitteet ja materiaalit kursseille.   

Voit perua kurssin veloituksetta viikkoa ennen kurssin alkua, muussa tapauksessa veloitamme kurssimaksun kokonaisuudessaan. 

Lisätietoja saat sähköpostitse epila@taitopirkanmaa.fi tai puhelimitse 050 409 3760. 

Osoite: Pispalan valtatie 133, 33270 Tampere