Habitare 2024

Ryhmämatka Habitare-messuille Helsinkiin

Toteutamme ensimmäistä kertaa ryhmämatkan Habitare-messuille Helsingin messukeskukseen!

Habitare tarjoaa elämyksiä ja ideoita sisustamiseen sekä kodin ja tilojen toiminnallisuuteen ja visuaalisuuteen. Vuoden 2024 teema Kerroksia / Layers antaa arvon kotien, tilojen ja esineiden kerroksellisuudelle ja eletylle elämälle. Se muistuttaa muotoilun syklisyydestä, tyylien kertautumisesta ja siitä, miten vanha ja uusi kulkevat rinnakkain joka hetki. Käsityöharrastajan näkökulmasta suosittelemme tutustumaan erityisesti Habitare Handmade-alueeseen, joka nostaa esiin käsin tekemisen ja suomalaisen käsityöosaamisen. Alue tarjoaa katsauksen kotimaisiin käsityötuotteisiin sekä monipuoliseen materiaalitarjontaan sekä kutsuu kävijän osallistumaan diy-työpajoihin ja seuraamaan alueella esittäytyvien toimijoiden työnäytöksiä. 

Lähtö perjantaina 13.9.2024 klo 7.00 Porin taitokeskukselta, paluu takaisin Poriin noin klo 19-20. Matkan hinta 65 € (jäsenille 60 €) sisältää edestakaiset bussimatkat ja messulipun. Matka toteutetaan, jos lähtijöitä on vähintään 30. 

Ilmoittaudu mukaan nyt ja varmista paikkasi mukavalla ryhmämatkalla! Päivän aikana osallistujat saavat vapaasti tutustua messualueisiin oman mielenkiintonsa mukaan.

Huom! Ilmoittautuminen on sitova ja edellyttää maksua ilmoittautumisen yhteydessä. Taito Satakunta ry:n voimassaolevaa jäsenyyttä vastaan saat matkasta 5 € alennusta. Käytä ilmoittautuessasi koodia SATAKUNTAJASEN5.

Lisätietoja voit kysyä:
pori@taitosatakunta.fi tai p. 044 383 5900

Huomioithan ilmoittautuessasi että paikan varaaminen on ostopäätös, eikä maksua palauteta peruutuksen sattuessa. Jos et pääse paikan päälle, voit luovuttaa tai myydä oman paikkasi eteenpäin. Ilmoitathan siitä kuitenkin meille niin tiedämme, kuka tilallesi tulee.

Mikäli matka peruuntuu meidän toimestamme, palautamme maksut viimeistään viikon kuluttua siitä kun matka on ilmoitettu perutuksi.

Osoite: Itäpuisto 13, 28100 Pori