Suomen Kädentaidot 2024

Ryhmämatka Suomen Kädentaidot -messuille Tampereelle

Suosittu ryhmämatka Suomen Kädentaidot -messuille tulee taas!

Järjestämme ryhmämatkan messuille Porista ja Noormarkusta perjantaina 15.11.2024. Hinta 55 €/hlö, Taito Satakunta ry:n jäsenille 50 €/hlö. Hinta sisältää edestakaiset matkat ja messulipun. Lähtö matkalle Noormarkun kirjastolta klo 8.00, jonka jälkeen lähtijöitä otetaan kyytiin Porin taitokeskukselta noin klo 8.15. Paluumatkalle lähdetään Tampereelta klo 16. Matka toteutetaan mikäli lähtijöitä on vähintään 30.

Ilmoittaudu mukaan nyt ja varmista paikkasi Suomen suurimmilla käsityömessuilla! 

Huom! Ilmoittautuminen on sitova ja edellyttää maksua ilmoittautumisen yhteydessä. Taito Satakunta ry:n voimassaolevaa jäsenyyttä vastaan saat matkasta 5 € alennusta. Käytä ilmoittautuessasi koodia SATAKUNTAJASEN5.

Lisätietoja voit kysyä:
pori@taitosatakunta.fi tai p. 044 383 5900
noormarkku@taitosatakunta.fi tai p. 044 383 5085

Huomioithan ilmoittautuessasi että paikan varaaminen on ostopäätös, eikä maksua palauteta peruutuksen sattuessa. Jos et pääse paikan päälle, voit luovuttaa tai myydä oman paikkasi eteenpäin. Ilmoitathan siitä kuitenkin meille niin tiedämme, kuka tilallesi tulee.

Mikäli matka peruuntuu meidän toimestamme, palautamme maksut viimeistään viikon kuluttua siitä kun matka on ilmoitettu perutuksi.

Osoite: Itäpuisto 13, 28100 Pori