nahkainen koiranpanta

Startti parkkinahkatöihin, Lappeenranta

Tule oppimaan nahkatyön perusteet ja valmistamaan pieniä nahkatöitä. Tekisitkö koiranpannan tai kauniin hihnan kamerallesi? Tällä kurssilla ompelemme nahkaa käsin ja viimeistelemme tuotteet tyylikkäiksi kokonaisuuksiksi. Kurssin aikana valmistetaan pieniä nahkatöitä, kuten avainnauha, kameran hihna, koiran kaulapanta, koru tai pieni pussukka.

Taitotaso: aloittelija

Ajankohta: to 4.4.  klo 16.30- 20.15

Hinta: 42 € (jäsen 37 €) + materiaalit 

Maksutapa: MAKSU VAIN PAIKAN PÄÄLLÄ. Lisätietoja muista maksutavoista löydät hiukan alempaa.

Opettaja: Marja Koskimäki

 

Hei ystävät! 

Meillä jäsenet saavat 5 € alennusta kurssimaksuista. Liity jäseneksemme, tule osaksi käsityöyhteisöämme ja nauti eduista! Lisätietoja ja jäseneksi haku täällä.

Maksutapoina meillä käyvät Smartum, ePassi sekä Gift4You-, Taito Shop- ja Taito Etelä-Suomen lahjakortit. Lahjakortit soveltuvat myös kurssimateriaalien maksamiseen. Suoritathan maksun näillä maksutavoilla toimipisteessä paikan päällä ennen kurssin alkua.

Infokirjeen lähetämme ilmoittautuneille noin viikkoa ennen kurssin alkua. Infosta löydät tarkemmat tiedot materiaaleista ja kurssin sisällöstä. Tarkistathan roskapostisi, mikäli kirjettä ei näy.

Onko kurssi jo täynnä? Ilmoittaudu jonoon lähettämällä sähköposti osoitteeseen marja.koskimaki@taitoetelasuomi.fi. Olemme yhteydessä jonopaikoilla oleviin heti, kun vapaa paikka ilmaantuu.


Peruutukset ja lisätiedot sähköpostitse marja.koskimaki @taitoetelasuomi.fi

Osoite: Kauppakatu 25, 53100 Lappeenranta